MITSUMANIAKI MELDOWAC SIE PO POWROCIE!!!! |
Autor |
Wiadomość |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 29-08-2005, 08:38
|
|
|
My też dotarliśmy spox. Była jedna niemiła sytuacja: czarny golf jechał od jednego do drugiego krańca jezdni, po wysepkach z polbruku itd., więc '997' i sprzedaliśmy jego dane niebieskim - mam nadzieję, że go gdzieśtam przetrzepali (Gdyńska rejestracja a my mieliśmy międzylądowanie w Malborku).
Nie piszę o której byliśmy, bo do Malborka tylko 70 km jest (i potem 80 km do Gdańska). No ale jeszcze popływaliśmy z Bartkami po jeziorku i zimną kawę przed Realem wciągneliśmy. |
|
|
|
 |
jezyk [Usunięty]
|
Wysłany: 29-08-2005, 08:42 Re: MITSUMANIAKI MELDOWAC SIE PO POWROCIE!!!!
|
|
|
my tez dojechalismy w calosci, komplecie i bez mandatow.
Ruch maly wiec i spalanie nie bylo male
pozdrawiamy Was wszystkich i juz czekamy na nastepne spotkanko!!!! |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 29-08-2005, 08:51
|
|
|
piotras napisał/a: | Przeciętna prędkość 110 - 130, max. speed 175 km/h |
To chyba inna trasa jechaliśmy dla mnie przeciętna to było 100km/h a max 150 pod Zakroczymiem poza tym OK bardzo dziękuję za wspólną trasę - liczę na następną okazję. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
piotras
Forumowicz

Auto: Nissan Pathfinder LE 2,5 dCi
|
Wysłany: 29-08-2005, 09:55
|
|
|
Trasa ta sama . Ja swoje max. leciałem na odcinku gdańskiej pod wawą (jak troszke zostaliście z tyłu) a średnio to tak mniej wiecej było jak pisałem (z tym ze cześciej 110 niz 130) z wyjątkami jak sie jakiś malar trafiał po drodze (fakt że jechałem też i 60 czekając na was ). Jak by na to nie patrzył było ok a 10 km to bład licznikowy. |
_________________ Colt CJ0 1.6 GLX '97
Maciek Wisławski Edition
sprzedany 16.06.2008
Nissan Pathfinder 2,5 dCi po lekkim sofcie 210,8 KM - 467,4 Nm
 |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 29-08-2005, 10:01
|
|
|
Dojechalismy w komplecie nie powiem wam o ktorej. Drobne problemy z "Gliniarzami"
I jak to mowi Polek KOCHAM WAS WSZYTKICH |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 29-08-2005, 10:17
|
|
|
Cali i zdrowi na miejscu! Wracalismy wczoraj zupelnie sie nie spieszac Grudziadz-Torun-Warszawa w 3,5 h z pierniczeniem w Toruniu i miedzytankowaniem w Zakroczymiu |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 29-08-2005, 23:37
|
|
|
Mam nadzieje ze wszyscy dojechaliscie calo i zdrowo! Ja tez dojechalem bez problemow.. Trasa Grudziadz-Torun-Grudziadz:) (bo taka mi sie przypałętała pilnie) byla ok.. Przy okazji.. Trąbiące Punto z przeciwka to byl Firek:) Mam tu na mysli Matejke(trąbiłem), Mit-Auto(trąbiłem) i Colta na stacji pomiędzy Stolnem a Grudziądzem(trąbiłem:)), nie zdążyłem trąbnąc na Arturro, Jackiego i Hubusia na Stacji...
Buziaki!!!
Firek |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 30-08-2005, 00:31
|
|
|
Firebee napisał/a: | Mam tu na mysli Matejke(trąbiłem), |
murzyna w bialej carismie za mna nie zauwazyles bo za jasny pewnie odtrabilem ale juz za daleko, malo charakterystyczne masz autko zeby cie z daleka zauwazyc, jakies mitsubishi sobie kup |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 30-08-2005, 00:52
|
|
|
O przepraszam...przed toruniem to ja pierwszy jechalem i musialem zwalniac abys mnie dogonil Ale Firka niewidzialem |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 30-08-2005, 00:53
|
|
|
Kofi napisał/a: | O przepraszam...przed toruniem to ja pierwszy jechalem i musialem zwalniac abys mnie dogonil Ale Firka niewidzialem |
no jechales pierwszy ale nie zebym cie dogonil tylko ze wolniejszy byles |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Kofi

|
Wysłany: 30-08-2005, 00:55
|
|
|
E tam...ale i tak najlepsze bylo jak zesmy ta bete objechali. Zbieral sie jelop do wyprzedzania tira i co sie zebrac nie mogl, to w koncu ja wyjechalem wyprzedzilem jego i tira na raz, po czym zbiera sie matejko a ten z bety przed niego. To i Matejko go objechal i tak miski polecialy przodem a beta zostala |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
Ostatnio zmieniony przez Kofi 30-08-2005, 01:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 30-08-2005, 00:57
|
|
|
bo to zla beta byla |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 30-08-2005, 07:52
|
|
|
Matejko napisał/a: | Firebee napisał/a: | Mam tu na mysli Matejke(trąbiłem), |
murzyna w bialej carismie za mna nie zauwazyles bo za jasny pewnie odtrabilem ale juz za daleko, malo charakterystyczne masz autko zeby cie z daleka zauwazyc, jakies mitsubishi sobie kup |
Powiem Wam tylko jedno, że wygarnęło mi to też MMC i dostałem zaproszenie do nich po pożądny samochód jak sprzedam Punto
ALe ciii:)
Pozdro
Firek |
|
|
|
 |
Kofi

|
Wysłany: 30-08-2005, 11:15
|
|
|
Niestety. Jak to mówia z gówna bata nie ukręcisz a z astry i punto na miśka nie przerobisz |
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
|