|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gaśnie jak się rozgrzeje |
Autor |
Wiadomość |
Patrykus
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse GS 2.0 1992
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 38 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 03-03-2012, 21:02 Gaśnie jak się rozgrzeje
|
|
|
Jeszcze raz ja z nowym problemem, w eclipse zostały wymienione przewody napięcia i coś zrobione z silnikiem krokowym poniewaz nie chodzila jak nalezy... lecz teraz jest inny problem samochód jak da mu się w pi*** i się porządnie nagrzeje to gaśnie podczas jazdy jak da mu się sprzęgło lub na luz, 3 -5 razy odpale w czasie jazdy z kluczyka i jest dobrze przez chwile i znów to samo. Co to może być? Wcześniej to samo było przed naprawą a zapomniałem o tym powiedzieć. Podobno przepustnica jest do wymiany czy to ma znaczenie jakieś? Wykończy mnie to auto |
|
|
|
 |
marcin3881988
Nowy Forumowicz marcin
Auto: eclipse gst
|
Wysłany: 04-03-2012, 17:36
|
|
|
Miałem podobny problem, wyczyszczenie silniczka krokowego pomogło. |
|
|
|
 |
Patrykus
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse GS 2.0 1992
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 38 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 05-03-2012, 13:24
|
|
|
Ale silniczek krokowy był raczej czyszczony, gdyz odbieralem eclipse z warsztatu i właśnie on był wczesniejszą przyczyną dławienia się auta... |
|
|
|
 |
|
|