Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: mkm
30-03-2012, 23:44
100% trolowanie - ku przestrodze.
Autor Wiadomość
WK89 
Forumowicz

Auto: Lancer 1.6 16v (c66a)
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-03-2012, 06:44   

Major93 napisał/a:
jezeli bedziesz demontował a auto bedzie na jałowym biegu na tzw luzie to chyba bedzie sie dało, bo bieg Ci sam raczej nie wskoczy, tak mysle

przy demontażu sprzęgła , najpierw demontuje się skrzynie biegów , i na pewno żaden bieg przy przemieszczaniu miska z garażu do garażu mu nie wskoczy , kolego nie pisz głupot .

Jogurt 
Mitsumaniak

Auto: CA4A & EA5W
Wysłany: 20-03-2012, 20:31   

Cytat:
ezeli bedziesz demontował a auto bedzie na jałowym biegu na tzw luzie to chyba bedzie sie dało, bo bieg Ci sam raczej nie wskoczy, tak mysle
nie wytrzymam, chłopie to nie stary opel. jak skrzyni nie będzie w aucie to co ma mu wyskoczyć ?
coltjaro, do wymiany sprzęgła będziesz potrzebował trochę narzędzi, kanału albo podnośnika no i przydałoby się trochę wiedzy. na czymś musisz podwiesić silnik bo zostanie tylko na poduszce z rozrządu jak wyciągniesz skrzynie a bedziesz go chciał przepychać

mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Wysłany: 20-03-2012, 21:20   

Jak już nawet Jogurt nie wytrzymywał to czas było przenieść i zaprezentować drugi odcinek. :mrgreen:
Był to odcinek z cyklu „Wiódł ślepy kulawego czyli fachowcem jestem”. :wink:

waldi-1 
Mitsumaniak

Auto: galant 2,5v6 rok 98 pb/lpg
Wysłany: 30-03-2012, 23:18   

to nie jest temat załozony przeze mnie, wiec prosze o wykasowanie go, jesli jestescie tacy prawozadni i przestrzegajacy prawa, to chyba wiecie ze cos takiego bez zgody jest nielegalne, i łamiace prawo, poza tym uwazam ze ten temat jest obrazajacy moja osobe i ja sobie tego nie rzycze

http://forum.mitsumaniaki...p=968287#968287

Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Wysłany: 30-03-2012, 23:30   

waldi-1, tym postem ośmieszyłes samego siebie. Tyle ludzi ci pokazało ze sie mylisz.
Łamanie prawa bedzie tępione na tym forum :?

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi