|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CB4 1.6] Przepustnica z colta |
Autor |
Wiadomość |
butek22
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 1997r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Paź 2011 Posty: 46 Skąd: Goleniów
|
Wysłany: 31-03-2012, 20:49 [CB4 1.6] Przepustnica z colta
|
|
|
Witam wszystkich, uszkodzeniu w moim mitsubishi uległ silniczek krokowy, jako ze cięzko dostac taką część osobno, to jestem zmuszony do wymiany całej przepustnicy, znalazlem przepustnice z colta COA , silnik taki sam 1.6 16v, rocznik również identyczny 1993, czy wystepuja jakieś różnice w tych przupustnicach?
Wracajac do silniczka krokowego, to pekła mi tulejka plastikowa w która wchodzi duzy czarny tryb plastikowy, prawdopodobnie, odłamek zblokowal cały mechanizm, co prawda zlozyłem ja z powrotem bez tego odłamka, ale nic to nie zmieniło, moze silniczek się spalił, auto strasznie wariowało, obroty skakały z 1000, na 3000 i tak w kółko, i słychac było świst z przepustnicy. |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 01-04-2012, 00:20
|
|
|
tak z colta pasuje to jest to samo. |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
butek22
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 1997r
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Paź 2011 Posty: 46 Skąd: Goleniów
|
Wysłany: 01-04-2012, 23:10