|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ASO Gdynia |
Autor |
Wiadomość |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2009, 23:05 ASO Gdynia
|
|
|
Informacyjnie, szczerze polecam ASO w Gdyni- rewelacja, aż dziwne że to serwis Mitsu polecam na 100% |
|
|
|
 |
Colto [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2009, 09:09
|
|
|
Może jakieś szczegóły? |
|
|
|
 |
jaceksu25 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2009, 19:11
|
|
|
mało wzieli i to jest klucz do dobrej opinii |
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2009, 20:56
|
|
|
Jeśli chodzi o szczegóły to pisałem w innym wątku, natomiast jeśli chodzi o kasę, ta za taką obsługę zapłaciłbym i 500zł, jeśli komuś to nie odpowiada niech jedzie do innego ASO, tam zapłaci więcej, wcisną mu castrola z beki za 70zł i skasują za przegląd powłoki lakierniczej a na koniec oddadzą pretensjonalnie brudne auto. |
|
|
|
 |
Colto [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2009, 22:32
|
|
|
Jedno chciałem nadmienić - Gdynia nie jest Autoryzowaną Stacją Obsługi Mitsubishi.
To tylko jakby ktoś chciał wykonać naprawę gwarancyjną u nich |
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-09-2009, 19:32
|
|
|
Najpierw sprawdź, a później pisz czy jest czy nie jest stacją autoryzowaną! |
|
|
|
 |
Colto [Usunięty]
|
Wysłany: 15-09-2009, 11:07
|
|
|
Bastek77 napisał/a: | Najpierw sprawdź, a później pisz czy jest czy nie jest stacją autoryzowaną! |
Sprawdziłem w samym MMC Car Poland - odpowiedź brzmi:
NIE MAJĄ AUTORYZACJI!! |
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-09-2009, 15:19
|
|
|
Przecież to trójmiejski dealer i serwis Mitsubischi Margo, chyba, że sprzedają podrabiane Mitsu i mają lewy serwis, pieczątki,system komputerowy, mechaników i te wszystkie auta, które trafiają do nich na gwarancji serwisują na lewo trochę powagi! |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
|
|
|
 |
Colto [Usunięty]
|
Wysłany: 15-09-2009, 21:08
|
|
|
Bastek77 oni maja autoryzację na sprzedaż w tym punkcie (Gdynia Morska 306), na serwis nie mają.
Jeżeli używają pieczątek ze swojego autoryzowanego punktu z ulicy Nad Jarem to robią to niezgodnie z podpisanymi umowami z importerem czyli z MMC.
Zadzwoń zapytaj w MMC o autoryzację na serwis Margo Gdynia - Dział Techniczny zajmuje się weryfikacją standardów serwisowych.
Jak chcesz więcej info to napisz do mnie na priv, to odpowiem dlaczego taka sytuacja ma miejsce. |
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-09-2009, 19:41
|
|
|
Wiesz nie wnikam czy mogą czy nie mogą, pracują tam ludzie z Gdańska, mają identyczny warsztat, procedury itd, faktem jest, że na fv jest napisane ul.Nad Jarem, więc wychodzi na to, że zrobiłem przegląd w Gdańsku tyle, że obsługa w Gdyni jest the best!
kolega wcześniej prosił o pozycje z fv, więc podaję:
-przegląd lancer 20tys/12mcy 301.5brutto
-filtr oleju 41,19
-uszczelka korka 5,29
Razem 347,98 brutto:)
Oczywiście w tym przegląd lakieru i mycie auta, pozdr. |
|
|
|
 |
Silverrr
Mitsumaniak Jackdaw

Auto: Lancer SB 2008 1.8 Invite
|
Wysłany: 04-09-2010, 12:57
|
|
|
"Margo" wkrótce zniknie. Był u nich przedstawiciel z Warszawy i mają wszystko cofnięte i mają zwijać swój burdel. |
_________________ Zwycięzca konkursu "Parkowanie L200 na kopertę" - VIII Zlot Mitsumaniaków - Wilkasy 2010. 24 sekundy
 |
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2010, 23:07
|
|
|
ciekawe, zapytam niebawem co i jak.......................
[ Dodano: 13-09-2010, 16:18 ]
...........więc właśnie wróciłem z przeglądu, jak zwykle profesjonalnie, miło, a auto tak czyste i posprzątane jak z salonu:) Co do wymiany oleju w skrzyni, jak najbardziej zalecono abym to zrobił i powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiej poprawy!!! Skrzynka chodzi jak w Mercu S klass,naprawdę rewelacja. Podejrzewam, że olej fabryczny był bardzo podstawowym produktem i wymiana przerosła moje oczekiwania:) Do silnika też wlałem Motula i względem Shella, silnik pracuje sporo ciszej:)Jak zwykle jestem bardzo zadowolony z usług serwisu:) |
|
|
|
 |
irekmiecz
Mitsumaniak

Auto: hultaj ix20 był MSS 1.3GLX
Pomógł: 10 razy Dołączył: 20 Mar 2008 Posty: 470 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 19-04-2012, 11:57
|
|
|
Wczoraj byłem na pierwszym przeglądzie gwarancyjnym naszego "hultaja" oddział Margo w Gdyni i jak najbardziej potwierdzam pozytywne wrażenia.
Bez żadnego problemu pozwolono mi wejść na warsztat (chciałem obejrzeć stan podwozia), kilka zamienionych słów z mechanikami w miłej atmosferze a na kilka pytań otrzymałem wyjaśniające odpowiedzi (nie zawsze pocieszające).
W czasie oczekiwania załatwione ubezpieczenie (atrakcyjniejsze niż przedstawione w CUK), oraz jazda testowa ix35 .
Odebrane auto umyte i wyczyszczone prawie jak nowe odbierane rok temu z salonu.
Cena - hmm, zawsze chciałoby się wydać mniej, lecz w dwóch innych serwisach hyundaia była w przybliżeniu o 100zł. wyższa. Ceny użytych materiałów zniechęcały do szukania na własną rękę po sklepach, np. olej za 31zł.litr (Castrol EDGE Professional LongLife III 5W-30 )
Salon sprzedaży marki Hyundai oraz serwis Mitsubishi i Hyundai mają się na tyle dobrze że po drugiej stronie ul. Morskiej budują nowy budynek.
Nie mam porównania z innymi serwisami ASO lecz w tym przypadku nie mam też najmniejszych powodów do narzekań. Polecam .
Panów z serwisu i salonu Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|