|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Twarde zawieszenie |
Autor |
Wiadomość |
DJ Fazi
Mitsumaniak Fan bulwarówek

Auto: był Outlander 2.0 DI-D
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Lis 2010 Posty: 439 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 05-05-2012, 22:06
|
|
|
rezon napisał/a: | DJ Fazi napisał/a: | wydaje mi się że ESP w Outlanderze działa całkiem dobrze. |
DJ Fazi napisał/a: | Podejrzewam że "inżyniery" właśnie tą opcję brali pod uwagę przy doborze nastaw ESP dla poszczególnych przedziałów prędkości dlatego ten tył potrafi czasami bez kontry zacząć wyprzedzać przód. | to chyba sprzeczność. |
W sumie sprzeczność |
_________________ glonojad rulezz |
|
|
|
 |
sylb
Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0DID
|
Wysłany: 05-05-2012, 22:43
|
|
|
Odnoszę, wrażenie że ESP działa w O2, od prędkości 40-50 km/h. |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 06-05-2012, 00:32
|
|
|
sylb napisał/a: | Odnoszę, wrażenie że ESP działa w O2, od prędkości 40-50 km/h. | Nie - kiedyś bardzo ładnie przyblokował mi tylne lewe koło na zakręcie w lewo gdy przy skręcie kierownicy samochód chciał jechać prosto. Lód był totalny więc miał prawo nie skręcać. Prędkość była 20-30km/h, zaświecił wyświetlaczem na żółto i ładnie pomógł kierowcy - wręcz jak w reklamie ESP. Mnie nie przeszkadza opóźnienie w działaniu ESP, ale jego nieprzewidywalność, podobnie jak reszty - pisałem, że potrafi mnie zaskoczyć. Rzadko, ale jednak kilka razy mu się udało Nie jestem kierowcą rajdowym, ani miszczem kierownicy, ale trochę autek używałem i kilometrów też mam za sobą ponad milion - chyba, że to przez PESEL |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
|
|