Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: fj_mike
06-05-2012, 13:59
[EAx 97-04] Kupię Galanta 2.5 Sedan POMOCY !!!
Autor Wiadomość
motke 
Mitsumaniak

Auto: EA5W
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-05-2012, 19:05   

qken napisał/a:
a do najcierpliwszych nie należę

Galant należy do grupy samochodów które uczą cierpliwości :D
Nie jest ich tak dużo na rynku ile np golfów. Jak chcesz samochód które spełnią twoje oczekiwania to zapewne trochę poczekasz. Ja swojego szukałem 7 miesięcy i dokładnie miałem sprecyzowane wymagania :P
Tak Jak Derpin napisał, dzwoń do co jakiś czas do Czapli. Mają przeważnie dobre samochody. Oczywiście często zaglądaj na allegro, może uda Ci się znaleźć wymarzoną furkę :mrgreen:

grzesiopaka 
Forumowicz

Auto: Galant EA5A Sedan 2000r. 2.5V6
Wysłany: 05-05-2012, 09:58   

Pytałem czy naprawde szukasz Miśka bo przez chwile zwątpiłem.Ja stałem się "szczęśliwym" posiadaczem Galanta od Pana z Pieńska i jestem zadowolony.Jeśli chcesz zobaczyć auto które zakupiłem poszukaj post o srebnym sedanie z Pieńska w tym dziale.Moge śmiało polecić tego Pana poza tym ja też blisko po niego nie miałem bo 350km w jedną strone.Poszukaj numeru do gościa,zadzwoń i zapytaj może akurat ma coś na placu co będzie Ci odpowiadało bo jeszcze pare autek miał na placu.Powodzenia w poszukiwaniach :)

KRZYŚ ZACHARSKI 
Nowy Forumowicz

Auto: LANCER
  Wysłany: 06-05-2012, 12:06   

Pierwsza sprawa-jak chce sie kupic wymarzone autko to szuka sie w ogłoszeniach,jak sie już coś upatrzy to trzeba wykonac telefon i umówić się ze sprzedającym na oględziny i jazde a nie wypisywać na forach POMOCY !!!.Druga sprawa-siedzi się cicho i nieopisuje na forach ile ma sie do wydania na autko-siedzą tu także handlarze i czytają co sie wypisuje-bo będą chcieli Ciebie kolego wydoić z kaski.Trzecia sprawa-aut nie kupuje się oczami !!! Lepiej żeby było cokolwiek do zrobienia niż miało być ukryte przez sprzedającego !!! No i w końcu czwarta sprawa -jak się chłopie nieznasz na autach-to nieżałuj 200-250 zł na biegłego rzeczoznawce-unikniesz wtedy wielu rozczarowań i przykrych niespodzianek. :)

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 06-05-2012, 12:35   

KRZYŚ ZACHARSKI, bardzo dziękuję za twoje jakże cenne złote myśli.
luniu1, pozwolisz, że zapytam. Po jaką cholerę zakładasz kolejne konto, skoro miałeś zakaz pisania w tym dziale?

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

KRZYŚ ZACHARSKI 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 06-05-2012, 12:49   

fj_mike napisał/a:
KRZYŚ ZACHARSKI, bardzo dziękuję za twoje jakże cenne złote myśli.
luniu1, pozwolisz, że zapytam. Po jaką cholerę zakładasz kolejne konto, skoro miałeś zakaz pisania w tym dziale?

fj_mike 
Mitsumaniak

Wysłany: 06-05-2012, 13:00   

KRZYŚ ZACHARSKI napisał/a:
Do luniu1. Po pierwsze kto to pyta nie błądzi!!! Po drugie mylisz mnie z kimś,a po trzecie jest w naszym kraju wolność wypowiedzi i kazdy kto sie zarejestruje i spełnia wymagania regulaminu tego forum może tu pisać.Ale sadząc po twoim pytaniu niektórym jest to nie na reke.

Nie mylę Cię z nikim innym.
luniu, forum jest dla użytkowników, nie dla handlarzy.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

KRZYŚ ZACHARSKI 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 06-05-2012, 13:10   

fj_mike napisał/a:
Do luniu1. Po pierwsze kto to pyta nie błądzi!!! Po drugie mylisz mnie z kimś,a po trzecie jest w naszym kraju wolność wypowiedzi i kazdy kto sie zarejestruje i spełnia wymagania regulaminu tego forum może tu pisać.Ale sadząc po twoim pytaniu niektórym jest to nie na reke.

Nie mylę Cię z nikim innym.
luniu, forum jest dla użytkowników, nie dla handlarzy.

a czy jedno wyklucza drugie? handlarz niemoże być urzytkownikiem i odwrotnie????

qken 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 2.5 bedzi ...
Wysłany: 06-05-2012, 13:23   

Dzięki Krzysztof za cenne rady. Jeszcze jak byś mógł może napisać na co należy patrzeć jeśli chodzi o silnik czy da się jakoś ten faktyczny przebieg po czymś zauważyć czy ewentualnie podpięcie pod kompa ?

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 06-05-2012, 13:27   

KRZYŚ ZACHARSKI, ja też poproszę o cenne rady jak kupić dobre auto bo widzę że znafffca jesteś jak mało kto :lol:

KRZYŚ ZACHARSKI 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 06-05-2012, 13:30   

qken napisał/a:
Dzięki Krzysztof za cenne rady. Jeszcze jak byś mógł może napisać na co należy patrzeć jeśli chodzi o silnik czy da się jakoś ten faktyczny przebieg po czymś zauważyć czy ewentualnie podpięcie pod kompa ?

No tak jak napisałem rzeczoznawca może pomóc Tobie najbardziej.Ja osobiście uważam że niema sensu wbijać się w autko co do którego istnieją jakiekolwiek podejrzenia że ma cofany licznik. Co do przebiegu to pewność 100 % można miec tylko do nowego autka.Masz jakiekolwiek wątpliwosci nie kupuj.

[ Dodano: 06-05-2012, 13:43 ]
Derpin napisał/a:
KRZYŚ ZACHARSKI, ja też poproszę o cenne rady jak kupić dobre auto bo widzę że znafffca jesteś jak mało kto :lol:

Słusznie prawisz kolego ,ale widze ze już kupiłeś Alfe(współczuje) :D .Niestety to nie te forum !!!.Na alfaholicy się bardziej udzielaj. :)

fj_mike 
Mitsumaniak

Wysłany: 06-05-2012, 13:59   

a czy jedno wyklucza drugie? handlarz niemoże być urzytkownikiem i odwrotnie????

Tak.
qken napisał/a:
Dzięki Krzysztof za cenne rady.

Zaraz tobie wyjdzie z super ofertą na PW :mrgreen:
Żarty żartami. Koniec teatrzyku.

by Owczar

fj_mike 
Mitsumaniak

Wysłany: 06-05-2012, 14:11   

qken, zapoznaj się z FAQ przed zakupem:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=38803
Tam znajdziesz cenne rady.

by Owczar

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi