Problem z kamerka cofania |
Autor |
Wiadomość |
wiesiow2
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer1.5 Juro 2011
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 06-05-2012, 16:01 Problem z kamerka cofania
|
|
|
Witam wszystkich, jestem szczesliwym posiadaczem lancera 1.5 Juro z 2011r i cos sie stalo ze kamerka cofania nie dziala. Jest tak jakby sie wlaczala ale nic nie wyswietla. W ustawieniach raczej wszystko jest ok. Moze ktos ma jakies pomysly? Prosze o pomoc. Z gory serdecznie dziekuje za pomoc. |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 06 Sie 2010 Posty: 11637 Skąd: ...
|
Wysłany: 06-05-2012, 21:16
|
|
|
wiesiow2 napisał/a: | Witam wszystkich, jestem szczesliwym posiadaczem lancera 1.5 Juro z 2011r i cos sie stalo ze kamerka cofania nie dziala. Jest tak jakby sie wlaczala ale nic nie wyswietla. W ustawieniach raczej wszystko jest ok. Moze ktos ma jakies pomysly? Prosze o pomoc. Z gory serdecznie dziekuje za pomoc. |
Sprawdź czy masz wszystkie wtyczki dobrze powłączane, czy nie masz przepalonego bezpiecznika, no i jak masz mozliwośc czy masz obraz z kamery na innym monitorze.
Zobacz też, czy nie masz gdzieś po drodze zwarcia czy też przetartego kabla. Z pewnościa przyda się druga osoba i mulimetr(miernik). Jak nic z tych rzeczy to zostaje mechanik.
Powodzenia. |
|
|
|
 |
wiesiow2
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 07-05-2012, 17:26
|
|
|
Bylem u delera i wymienili mi kamerke na nowa ale to nie pomoglo i teraz zamowili nowe radio, bo stwierdzili ze to jest przyczyna. No i czekam teraz az ono przyjdzie. Dam znac co bylo jak bedzie dzialac. |
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
Pomógł: 27 razy Dołączył: 06 Sie 2010 Posty: 11637 Skąd: ...
|
Wysłany: 08-05-2012, 19:50
|
|
|
wiesiow2 napisał/a: | Bylem u delera i wymienili mi kamerke na nowa ale to nie pomoglo i teraz zamowili nowe radio, bo stwierdzili ze to jest przyczyna. No i czekam teraz az ono przyjdzie. Dam znac co bylo jak bedzie dzialac. |
To masz "ludzkiego" dealera, miło jak ASO bierze sobie za honor rozwiązać problem.
Daj znać.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
wiesiow2
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 25-05-2012, 09:42
|
|
|
Witam, juz kamerka dziala. Troche to trwalo bo nie mialem kiedy pojechac do dealera poniewaz pracowalem. Powiedzieli ze to jednak kabel sie przetarl gdzies i przeciagneli nowy. Na dodatek zaplacili mi za paliwo bo jezdzilem tam 3 razy:) Pozdrawiam All |
|
 |
.swat.
Forumowicz

Auto: Lancer X
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Wrz 2011 Posty: 412 Skąd: 3City
|
Wysłany: 25-05-2013, 01:30
|
|
|
A który to dealer w 3City zwraca za paliwo? |
|
|
|
 |
QaDo
Forumowicz
Auto: Lancer Sedan
|
Wysłany: 26-05-2013, 00:23
|
|
|
Swat, ale odkopałeś, no ale warto się dowiedzieć. Takich więcej |
_________________ Zdecydowanie najszybszy Lancer w mieście.
V-max 240 Km/h |
|
|
|
 |
|