Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
swiece
Autor Wiadomość
szybkiace
[Usunięty]

Wysłany: 02-04-2008, 21:47   .

Witam ja mam 50 tys na kablach swiecach z czego 40 tys na gazie no mowi mojmu mechanikowi ze moze jakas wymiane zrobimy a on na to ze maja wystarczyc na 90 tys i nie ma co ruszac jak sie nic nie dzieje pozdro

jacek z płocka 
Forumowicz

Auto: L200 07 AT Rallyart, MSS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-01-2009, 11:34   

Witam, ja na gazie Space starem zrobiłem 65 tys. świece i przewody oryginalne bez śladów zużycia. Silnik na gazie pracuje rewelacyjnie - jak na benzynie.
Pozdrawiam

tenisista_2007 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 2.0 136KM chatchback
Wysłany: 05-05-2012, 17:36   

jakie są objawy zużytych świec? Mam galanta 2.0 16V z 96' i na gazie nie ma mocy i przerywa. Na benzynie jest bdb - ladnie odpala, zbiera się i nie przerywa. Jestem po wymianie listwy, filtrów - mechanicy nie mogą dojść co to może być. Twierdzą, że inaczej nie da się ustawić auta...

kamir 
Mitsumaniak
TK

Auto: Carisma GLX 1.8 SOHC+LPG '96r
Wysłany: 06-05-2012, 15:23   

tenisista_2007, Mi to wygląda ewidentnie na elementy zapłonu ( świece, przewody ew. cewki )

Pozdrawiam
Kamir

tenisista_2007 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 2.0 136KM chatchback
Wysłany: 13-05-2012, 02:54   

faktycznie, było przepięcie na jednym z przewodów wysokiego napięcia. Jest o wiele lepiej. Wielkie dzięki za wskazówkę .

[ Dodano: 24-05-2012, 23:56 ]
teraz z kolei auto na gazie pracuje nadal nie równo. dziś gaz wywalił mi bład i przełączył na benzyne i nie chcę na gaz ponownie wrócić. Mam instalację AG, i taka czerwona kropeczka się święci, słabo ale się święci i piszczy. Jak gwałtownie ruszam na benzynie, czasem sie wyłączy i przerzuci mi wtedy na gaz. Ale za chwilę znowu to samo. Co to może być?

Odpowiedz do tematu