|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Carisma 1,9TD |
Autor |
Wiadomość |
zephyr
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Carisma 1,9 TD
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 13 Cze 2011 Posty: 39 Skąd: Węgierska Górka/Katowice
|
Wysłany: 15-05-2012, 13:50 Carisma 1,9TD
|
|
|
Oto moja Carisma 1,9TD rocznik 11.1999. Za bardzo nie jest się czym pochwalić bo nie jest to jakaś ekstra wypasiona fura tylko zwykłe auto bez zbędnych bajerów. Na razie nie stać mnie na lepsze. Może kiedyś kupie sobie EVO 10;). Kumpel ma pierwszą wersję Carismy od nowości z 96roku i nigdy nie miał z nią problemów. Trafiła mi się okazja więc kupiłem w zeszłym roku. Trochę sedan mi się nie podobał ale z czasem się przyzwyczaiłem. Ważne, że auto nigdy mnie nie zawiodło podczas wyjazdów do Austrii, Słowenii i częstych wizyt na Słowacji. Pomimo sporego przebiegu bo 302tys km śmiga bezproblemowo. Spalanie bardzo dobre bo w okolicach 5,2-5,4ltr. Jedyne co musiałem w niej wymienić to uszczelkę pod głowicą, termostat, szczęki z tyłu i sworznie przednich wahaczy. Ku mojemu zdziwieniu podczas wymiany uszczelki pod głowicą na tulejach cylindrów były jeszcze dobrze widoczne ślady po honowaniu .
 |
Ostatnio zmieniony przez zephyr 15-05-2012, 14:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21935 Skąd: Wolsztyn
|