Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Carisma 1,9TD
Autor Wiadomość
zephyr 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Carisma 1,9 TD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-05-2012, 13:50   Carisma 1,9TD

Oto moja Carisma 1,9TD rocznik 11.1999. Za bardzo nie jest się czym pochwalić bo nie jest to jakaś ekstra wypasiona fura tylko zwykłe auto bez zbędnych bajerów. Na razie nie stać mnie na lepsze. Może kiedyś kupie sobie EVO 10;). Kumpel ma pierwszą wersję Carismy od nowości z 96roku i nigdy nie miał z nią problemów. Trafiła mi się okazja więc kupiłem w zeszłym roku. Trochę sedan mi się nie podobał ale z czasem się przyzwyczaiłem. Ważne, że auto nigdy mnie nie zawiodło podczas wyjazdów do Austrii, Słowenii i częstych wizyt na Słowacji. Pomimo sporego przebiegu bo 302tys km śmiga bezproblemowo. Spalanie bardzo dobre bo w okolicach 5,2-5,4ltr. Jedyne co musiałem w niej wymienić to uszczelkę pod głowicą, termostat, szczęki z tyłu i sworznie przednich wahaczy. Ku mojemu zdziwieniu podczas wymiany uszczelki pod głowicą na tulejach cylindrów były jeszcze dobrze widoczne ślady po honowaniu :wink: .

Ostatnio zmieniony przez zephyr 15-05-2012, 14:07, w całości zmieniany 1 raz  

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Wysłany: 15-05-2012, 14:05   

Zalożyłeś temat by ją sprzedać?

zephyr 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Carisma 1,9 TD
Wysłany: 15-05-2012, 14:20   

Hugo napisał/a:
Zalożyłeś temat by ją sprzedać?

jak będę sprzedawał to wstawię temat w odpowiednim miejscu :wink: .

Odpowiedz do tematu