|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[K-ce] Inter Cars Mysłowice - czy posiada ktoś kartę klubową |
Autor |
Wiadomość |
Old JDM
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 1.8 TD GLS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-05-2012, 13:39 [K-ce] Inter Cars Mysłowice - czy posiada ktoś kartę klubową
|
|
|
Witam
Jestem tu nowy i nawet nie zdążylem sie jeszcze przywitac na regionalnym podforum, ale jestem w trakcie zalatwiania wszystkiego w celu nabycia Galanta (+ rezerwowania terminow wymian).
Takze witam wszystkich
A teraz pytanko. Musze zakupic komplet rozrzadu w Inter Cars, kolega Krzyzak powiedział ze jako klub - mamy tam rabat. Nie mam niestety karty
Czy bylaby mozliwosc, aby ktoś z was - kto posiada karte, mogl ze mna podjechac do Myslowic do IC - aby czesc zakupic ?
Oczywiscie sie odwdziecze |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 25-05-2012, 07:56
|
|
|
Znaczy zawsze możesz powiedzieć, że kurcze zostawiłeś w domu. Najważniejsze to podać numer klienta: 354518 |
|
|
|
 |
Jogurt
Mitsumaniak

Auto: CA4A & EA5W
|
Wysłany: 25-05-2012, 09:41
|
|
|
Old JDM, jak podjedziesz do Tychów to mogę z Tobą zajechać. tylko zadzwoń sobie najpierw czy wszystko jest na miejscu a jak nie to zamów. |
_________________ CA0
Galant II |
|
|
|
 |
Old JDM
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 1.8 TD GLS
|
Wysłany: 25-05-2012, 21:42