Przesunięty przez: Matejko 10-04-2006, 13:05 |
Kierownica z EVO do Carismy? |
Autor |
Wiadomość |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 7812 Skąd: Olsztyn
|
|
|
|
 |
polsaler
moderator mitsumaniak tropiciel faszystów

Auto: Subaru Impreza MY05
|
Wysłany: 30-08-2005, 11:49
|
|
|
myślę ,że się da . Postaram sie sprawdzić ile to kosztuje i dam znać . Problemem może być naba ale taki problem to nie problem
Właśnie gadałem z Mariuszem Stecem bo pomyślałem ,że kto jak kto ale on będzie wiedział gdzie takie cudeńko kupić. Niestety powiedział , że jest duży problem żeby taką kierowniczkę kupić . Być może będzie miał jakąś od EVO VIII (za dwa trzy miesiące) ale o cenie jeszcze za wszcześnie gadać . Acha ale Mariusz ma całe EVO VI do sprzedania . Może w ten sposób nabyć kierownicę z całym autkiem |
_________________ LUBLIN RULEZ !!!!
GG - 10191984
KOHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.U.K.S. SQUAD
 |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 1242 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 30-08-2005, 12:18
|
|
|
Jakis czas temu byla kierownica od evo na allegro. O ile dobrze pamietam zostala sprzedana za 2 tys zl. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 30-08-2005, 13:10
|
|
|
mam cos takiego zamiar zrobic u siebie i jak zrobie to dam znac.
kierownica pasuje na 99,9% mnie bardziej interesuje czy air bag bedzie dzialac. |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Pomógł: 26 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 7812 Skąd: Olsztyn
|
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 30-08-2005, 14:41
|
|
|
arturro napisał/a: | mam cos takiego zamiar zrobic u siebie i jak zrobie to dam znac.
kierownica pasuje na 99,9% mnie bardziej interesuje czy air bag bedzie dzialac. |
odpowiednie przejsciowki itp i na pewno da sie podlaczyc, zreszta watpie zeby mitsubishi robilo rozne wtyki w poduchach, pozatym sa jeszcze uniwersalne sportowe kierownice z airbagami ktore zamawia sie z odpowiednimi wtykami, wiec problemu nie powinno byc |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 31-08-2005, 20:53
|
|
|
Generalnie większość miśków końcówki (wtyki) ABG ma takie same, rzecz raczej w rodzaju impulsu wysyłanego przez komp sterujący wystrzałem. Tu mogą być schody. arturro zadał mi taki temat i próbuję coś w tym temacie osiągnąć. BTW, kierownica od EVO VIII i Lancernika 2.0 Sport jest taka sama, więc koszty nie powinny być jakieś adekwatne tylko do EVO
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
|