|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: roch_27 22-08-2007, 18:10 |
Jak i gdzie podłaczyć laptopa |
Autor |
Wiadomość |
długi [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2007, 10:40 Jak i gdzie podłaczyć laptopa
|
|
|
Witam Mam Galanta 2.0 16v i mam problemy z silnikiem. Gdy jest zimny i odpalam go zaczyna sie trząć tak ze az gaśnie. Gdy odpalam drugi raz wchodzi na obroty ale nie pracuje równo. z doswiadczenia poprzedniego właściciela i Naszego mechnika z Mogielnicy są to uszkodzone wtryskiwacze(niestety auto jest zagazowane).Chciałbym podłaczyć laptopa ale nie bardzo wiem gdzie i nie mam żadnego softu ani kabla. Proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
kamilek
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4 A/T '87
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 15 Kwi 2006 Posty: 1107 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 07-01-2007, 13:01
|
|
|
długi napisał/a: | Gdy jest zimny i odpalam go zaczyna sie trząć tak ze az gaśnie. Gdy odpalam drugi raz wchodzi na obroty ale nie pracuje równo |
Miałem dokładnie to samo. Za pierwszym razem ZAWSZE gasł, nawet na wolnych obrotach. Za drugim razem wchodził na obroty, ale dość mocno one falowały, silnik pracował niestabilnie, a na ssaniu zamiast 1500 miałem 1200 czy 1000. Pomogło wyczyszczenie przepustnicy, a następnie pełna regulacja obrotów. Wtryskiwacze nie mają tu nic do rzeczy. |
|
|
|
 |
Karol208
Forumowicz Hose

Auto: Audi a8 4.2 + LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 10 Wrz 2006 Posty: 137 Skąd: Biała Podlaska
|
|
|
|
 |
długi [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2007, 16:35
|
|
|
Na tym linku http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=1370 piszą o programie mmcd ale on jest chyba tylko na palma a czy jest coś typowo na laptopa no i gdzie jest gniazdo w miom miśku do podłaczenia kabla |
|
|
|
 |
|
|