Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsubishi Starion 2.0 turbo problem Pomocy
Autor Wiadomość
oktawian
[Usunięty]

Wysłany: 07-01-2007, 22:46   Mitsubishi Starion 2.0 turbo problem Pomocy

witam mam problem :( bo nie moge odpalic samochodu cos jest z elektryka autko odala tylko na krotko przewod l do cewki od plusa aku. i przewód od przekaźnikow rowniez na krotko do plusa wiem z e stego belkotu nic nie mozna zrozumiec ale chetnym moge wyslac fotki z opisem prosze o pomoc mam kilka inych pytan pozdrawiam i rowniez sluze pomoca :):)

kordiank2 
Mitsumaniak
MojTytułJestZaDługi

Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-01-2007, 22:58   

może to tylko przekaźnik? a może coś ze stacyjką? ja miałem w sigmie problem z małą sprężynką i kawałkiem poklejonego plastiku w stacyjce - wkurzyło mnie klejenie, bo nie mogłem znaleźć drugiej stacyjki, więc odpalam teraz na guzik - start engine (ok 50 pln - ma od razu przekaźnik i podswietlany czerwoną lub niebieską żarówką przycisk.
czy starion na krótko pali dobrze, od razu... za mało informacji

DZIEŁA na SZTUKI

oktawian
[Usunięty]

Wysłany: 07-01-2007, 23:00   

na krotko tak wchodze i przekrecam stacyjka i dziala juz sam nie wiem bo ja mam
nie podlaczony jeden przewod i nie wiem gdzie on ma isc

[ Dodano: 10-01-2007, 21:39 ]
a teraz dobre podlaczylem wszystko tak jak poprzednio i nie ma iskry ratunku

[ Dodano: 10-01-2007, 21:41 ]
kordiank2, na krotko palil dobrze ale teraz juz wcale moze cewka mi padla co by moglo byc ????mam ci przeslac fotki dzieki

Odpowiedz do tematu