Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
JESTEŚMY OFICJALNYM KLUBEM MARKI MITSUBISHI W POLSCE
Autor Wiadomość
wichura1 
moderator mitsumaniak
download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-08-2005, 10:38   

igi napisał/a:
Hubeeert napisał/a:
To się wybierze. Wszyscy wybiorą a nie sama się wybierze. Nie ma problemu.

To już mamy :) Patryk Schultz, Bartosz Świderski, Hubert Ciuruś i Jacek Łukaszewski :mrgreen:

Popieram kandydatury wystawione przez Igiego. Jackiego proponuję na rzecznika prasowego, sprawdził się podczas zlotu miejmy nadzieję, że odzyskał głos :wink: .

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 30-08-2005, 11:10   

To dobry pomysl aby zalozyciele byli naczelnymi. Tak bedzie najlatwiej a my tu sobie gadu gadu :)

witek.w-wa 
Forumowicz

Auto: 3000GT VR4 Europa 2 gen.
Wysłany: 30-08-2005, 11:23   

ale czlonkow zalozycieli musi byc niestety wg.prawa wiecej niz 4 :wink:

kordiank2 
Mitsumaniak
MojTytułJestZaDługi

Auto: eclipse 4G
Wysłany: 30-08-2005, 11:56   

witek.w-wa napisał/a:
ale czlonkow zalozycieli musi byc niestety wg.prawa wiecej niz 4 :wink:

więc proponuję jeszcze witka - jako znającego się na prawie - żeby daleko nie szukać w razie pojawienia jakichś "meandrów temidy"

DZIEŁA na SZTUKI

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 30-08-2005, 12:00   

jestem za a nawet przeciw

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Wysłany: 30-08-2005, 12:17   

i ja popieram ta kandydature :)

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 30-08-2005, 13:17   

dobra to zakładamy kochani temat zapraszamy do nowego tematu.. Wszystko tam postaram się wyeklerować...
Proszę witka o dopisanie w razie spraw prawnych.

Pozdrawiam
Firek

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Wysłany: 30-08-2005, 16:17   

Jeżeli chodzi o statut, to chyba logiczne, że założymy organizację typu non-profit, hm?
A składki (coroczne) są jak najbardziej - moim zdaniem - mile widziane; to z nich fundusze przeznaczalibyśmy na:
- utrzymanie domeny i serwera;
- produkcję klubowych gadżetów pamiątkowych/upominków: nikt nie musiałby wykładać na nie swoich prywatnych pieniążków i czekać, aż kiedyś je odzyska, albo straci w przypadku braku popytu;
- organizację zlotów --> i tak założę się, że mimo naszej składki do czapki Boreckiego, Patrykowi tak czy owak nie pokryło to wydatków. Nie wiem, czy się orientujecie, ale Firek zapłacił m.in.: za gadającego na okrągło prezentera pod Realem, za pokaz break dance, za ochronę naszych aut i domków, za noclegi VIP-ów w hotelu (60zł/dobę w pokoju 2-os) i za wiele innych rzeczy. Z własnej kieszeni.
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 30-08-2005, 18:27   

nie, nie.. Wyjasnijmy sobie wszystko:

Przede wszystkim Dziękuję ślicznie za niespodziankę.. Naprawdę nie musieliście!!!!
Ale prezent w czapusi przyjąłem bo się bałem Polsalera;)

Po drugie nie poniosłem takich kosztów..

Moto-Champ zasponsorował samochodziki i gumowy zamek (1500zł)
EFL wylozyl kolejne 1500zł na resztę rzeczy..

Oczywiście na wszystko nie starczyło, ale to dzielimy na założycieli, więc nie chciałbym żebyscie brali, ze za wszystko ja płacę.. Wszystko podzielone na czterech (Firek, Bartek, Hubus i Jacus)..

Ja płacę poza tym, ale za błędy które sam popełniłem i za ktore jeszcze raz sorry(bo za nie nie pozwolę nikomu innemu płacic)..

Pzodrawiam
Firek

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Wysłany: 30-08-2005, 19:31   

Efa! napisał/a:
A składki (coroczne) są jak najbardziej - moim zdaniem - mile widziane; to z nich fundusze przeznaczalibyśmy na:
- utrzymanie domeny i serwera;
- produkcję klubowych gadżetów pamiątkowych/upominków: nikt nie musiałby wykładać na nie swoich prywatnych pieniążków i czekać, aż kiedyś je odzyska, albo straci w przypadku braku popytu;
- organizację zlotów --> i tak założę się, że mimo naszej składki do czapki Boreckiego, Patrykowi tak czy owak nie pokryło to wydatków. Nie wiem, czy się orientujecie, ale Firek zapłacił m.in.: za gadającego na okrągło prezentera pod Realem, za pokaz break dance, za ochronę naszych aut i domków, za noclegi VIP-ów w hotelu (60zł/dobę w pokoju 2-os) i za wiele innych rzeczy. Z własnej kieszeni.

Efa! na vice prezydenta bo w tych wyborach wygrywa Firek I Wspaniały. Masz 100% racji. Jak sie złoży założmy 180 osób (tyle było na zlocie) po 25 zł to otrzymamy kwotę 4500 zł (25 zł to niedużo jak sięczeka na zlocik cały rok)

Aby wpłacic taka kwote na zlot mitsumaniak w przeciagu roku musi dziennie odkładać do skarbonki misia 0,0684 zł To chyba nie jest duzo a za te pieniązki można zrobić kilka fajnych rzeczy

Firebee napisał/a:
Oczywiście na wszystko nie starczyło, ale to dzielimy na założycieli, więc nie chciałbym żebyscie brali, ze za wszystko ja płacę.. Wszystko podzielone na czterech (Firek, Bartek, Hubus i Jacus)..

Ja płacę poza tym, ale za błędy które sam popełniłem i za ktore jeszcze raz sorry(bo za nie nie pozwolę nikomu innemu płacic)..

Według mnie też tak nie powinno być. Dlaczego wy macie ponosić koszta? I tak jesteśmy wam wdzięczni za zebranie nas w tak zajefajnym klubie!! :) . Pieniązki składkowe można spokojnie przeznaczyć na takie nieprzewidziane sytuacja. Tyle mego zdania. Firek jesteś wielki :) i reszta naszych organizatorów (Bartek, Hubuś i Jackie) też jest wielka (niektórzy nawet wzrostem :) )

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Wysłany: 30-08-2005, 23:06   

na dobry pomysl jeszcze wpadla Pani Jackie'owa :) Otoz okazalo sie ze TNT zrobil kupe plakietek imiennych dla osob, ktore deklarowaly przyjazd a ostatecznie nie przyjechaly. Waidomo ze poniosl jakies koszty i kupe kupe kupe stracil czasu. Przed zlotem mozna by wyslac na jego konto po np 10zl. Nie jest to duzy pieniadz, ktory by mozna przeznaczyc na "rozwoj klubu" a przynajmniej ci co nie sa pewni przyjazdu niezaplaca, w zwiazku z tym TNT nie bedzie niepotrzebnie tracic czasu na robienie plakietek dla nich.
Zauwazcie ze nasz zlot ze strony mitsumaniakow byl bezplatny. Na majowke VW wjazd samochodem kosztowal 50 lub 80zl (juz niepamietam) a impreza byla do bani (w porownaniu z tym co bylo u nas).

igi 
Mitsumaniak

Wysłany: 31-08-2005, 09:15   

Kofi napisał/a:
...........Otoz okazalo sie ze TNT zrobil kupe plakietek imiennych dla osob, ktore deklarowaly przyjazd a ostatecznie nie przyjechaly............

Kofi jestem jak najbardziej za. Masz mój głos

kordiank2 
Mitsumaniak
MojTytułJestZaDługi

Auto: eclipse 4G
Wysłany: 01-09-2005, 11:11   

oto list wysłany przeze mnie do moda działu:

dziędobry, uprzejmie proszę o usunięcie offtopików z tematu-ogłoszenia pt.: jesteśmy oficjalnym klubem..., gdyż jest to temat poważny i nie mam ochoty czytać o mandarynie, a poza tym źle to rzutuje na wizerunek naszego - poważnego klubu
z poważaniem kordian

więc jeśli jakieś posty zaginą - sorki, i mnie bić

DZIEŁA na SZTUKI

igi 
Mitsumaniak

Wysłany: 01-09-2005, 11:43   

kordiank2 napisał/a:
oto list wysłany przeze mnie do moda działu:

List otrzymałem. Posty w dziale OT promile i mandaryna. Kordian masz rację. Dzięki!

Odpowiedz do tematu