Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
EURO 2012
Autor Wiadomość
MartinMM 
Mitsumaniak

Auto: Lancer/Pajerko/Gulf
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-06-2012, 23:23   

JAKBY SMUDA WPUŚCIŁ ADAMIAKOWĄ TO BYŚMY WYGRALI

BIEDRONKA TEAM JEDZIE DO DOMU..

Wowik 
Mitsumaniak
Paweł

Auto: Galant 2.4 GDI
Wysłany: 16-06-2012, 23:24   

ok.

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 16-06-2012, 23:32   

gulgulq napisał/a:
a wyszło jak zawsze
I w dodatku nie tylko na stadionie
Cytat:
Policja bije się z kibicami na skrzyżowaniu Kurzego Targu z Szewską

Więcej... http://wroclaw.gazeta.pl/...l#ixzz1xzf9F3pj
:evil:

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Wysłany: 16-06-2012, 23:44   

Szkoda miało byc tak pieknie a wyszło jak zawsze :( .
Przegralismy psychiką.

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain

vendetta 
Mitsumaniak
Agata

Auto: Ibiza Cupra 6L
Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 17-06-2012, 00:04   

Szkoda .. i tyle.
był Colt CJ0 2009-2011

MartinMM 
Mitsumaniak

Auto: Lancer/Pajerko/Gulf
Wysłany: 17-06-2012, 00:17   

JCH, myśle, że z niczego nie zaczeli ich bic i rzucac w ich strone butelkami, agresja rodzi agresję.

Cezar 
Mitsumaniak
Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Wysłany: 17-06-2012, 01:22   

Teraz trzeba skupic sie na eliminacjach do MS w Brazylii :wink:
Daewoo Matiz '00 22.07.2013 - 11.11.2016
Ford Focus '99 13.10.2015 - 05.06.2019
Ford Mondeo Panther Black Titanium X 17.05.2019 - ...
Polski Fiat 125p '80 1.5 12.1980 - ...

______________EA5A & EA2A

pamar 
Mitsumaniak
Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 17-06-2012, 08:53   

To jest kara boska za zachowanie kibli! :)
http://www.mmdzieciom.pl/

Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Wysłany: 17-06-2012, 09:13   

http://euro2012.onet.pl/w...66,artykul.html jeszcze powtórzy to z 2 3 piłkarzy i jestem nawet za wycofaniem naszej druzyny z rozgrywek miedzynarodowych, aby zrobic porzadek w pzpn :evil:

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Mark Twain

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Wysłany: 17-06-2012, 12:23   

Skoro w tym kraju wszystko stoi na głowie to trudno oczekiwać aby w piłce nożnej było inaczej. No ale tam od dawna było i jest szambo - o czym wszyscy dobrze wiedzieli. Można więc było liczyć tylko na cud. A że jeden się już zdarzył... (zdążyli otworzyć A2) ;) :lol: 8)

A wracając do meczu.... Wg mnie:
Do zmiany zaraz po 1 połowie był Murawski - może tego w tv nie widać ale ja nie widzę, że on gra. Po jego błędzie stracona została bramka ale nie ma go obwiniać za brak awansu bo nawet gdybyśmy bramki nie stracili to przecież należało ją strzelić.
Zresztą.... Baros przez pół boiska prowadzi piłkę i nic a ten drugi Czech (strzelec bramki) jednym zwodem kładzie dwóch obrońców.... :shock:
To co oni tam w tenisówkach grali :?: Tym drugim kładącym się był Murawski (zdążył wrócić) ale jakaś dziwna ta obrona - gdzie byli Piszczek i Perquis :?:
Można gdybać czy Szczęsny obroniłby ten strzał jednak to nie zmienia postaci rzeczy bo należało ten mecz wygrać czyli strzelić bramkę.
Można powiedzieć też, że zabrakło szczęścia gdy z wolnego strzelał Obraniak (byłaby piękna bramka w okienko) albo Boenisch z dystansu (dobrze, że trafił w bramkę bo we wcześniejszych meczach to...... :? Chyba nie był dostatecznie skoncentrowany myśląc wciąż o biletach, których nie załatwił Lato :badgrin: )
Jednak tych kilka sytuacji to za mało, za mało.....
Słaby mecz zagrał Piszczek. W dodatku jego rywal ogrywał go jak chciał zmuszając do faulowania w okolicy pola karnego wskutek czego robiło się groźnie i wtedy właśnie Czesi przeważali a my zamknięci na własnej połowie nie umieliśmy wyjść z piłką. Wykop na oślep bo może przechwyci piłkę Lewandowski to słaba metoda na sukces :?

Tamten mecz z Grecją trzeba było wygrać. Równie słaba grupa już się nie trafi, słabych po prostu nie ma.

mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Wysłany: 17-06-2012, 12:32   

Cały czas pokutuje hasło "Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało".
Teraz jak zajęliśmy ostatnie miejsce w najsłabszej grupie nagle zacznie się dostrzegać rzeczy oczywiste, a nie ma co ukrywać, że w naszej piłce od ładnych kilkunastu (kilkudziesięciu?) lat nie zmienia się nic.
Co mówił Beenhakker jak był trenerem? Nie skarżył się, że więcej do powiedzenia mają działacze PZPN-u niż on jako selekcjoner?
Nie było oburzenia, że bez wykształcenia nie można prowadzić młodzików na wsi, a można reprezentacje?
PZPN jest nie do ruszenia, bo gdy nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze, a kasa w futbolu jest potężna.
Niejeden próbował ruszyć związki (nie tylko piłki nożnej) i niejeden się na tym przejechał, a związki trwają w najlepsze.
Związki mają władzę niewyobrażalną.
Nawet "głupia" sprawa nowego logo na to wskazuje.
Pytali o pozwolenie, żeby pod tą "ptakopiłką" był napis POLSKA?
Jeżeli jest to logo PZPN to dlaczego nie było tam PZPN?
Leśne dziadki utrwaliły w świecie "nowe godło" Polski na długie lata.

To co podlinkował Morfi, mnie załamało.
Kapitan który mówi, że rodziny nie dostały biletów i premie mieli nieustalone w momencie gdy nie wygrali ani jednego meczu?
Trzeba mieć tupet...
Sodówa gwiazdorom uderzyła już lata temu i nikt z tym nic nie robi.

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Wysłany: 17-06-2012, 12:47   

mkm napisał/a:
Kapitan który mówi, że rodziny nie dostały biletów i premie mieli nieustalone w momencie gdy nie wygrali ani jednego meczu?
Trzeba mieć tupet...
Ale przyznasz, że to nie tak powinno być. Choć zaczekajmy na wypowiedź drugiej strony....

Skoro zabierają kadrę z osobami towarzyszącymi na wakacje w Turcji to temat biletów to powinien być "mały pikuś". Jaki jest problem żeby każdy z nich dostał po 2 bilety (jeden dla żony, jeden dla kochanki :?: ;) Premie ustalić odpowiednio wcześniej: za wyjście z grupy - X zł, za półfinał - Y zł, za finał Z zł.... Komu nie pasi nie przyjeżdża na kadrę, nie blokuje miejsca.
Ewentualnie - "chłopaki - gracie dla Ojczyzny za 0 zł, robicie sobie dobrą markę a premia przechodzi na szkolenie młodzików i inne statutowe cele PZPN" ;)

Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Wysłany: 17-06-2012, 14:34   

mkm, Dlaczego w innych reprezentacjach maja takie rzeczy, bylismy gospodarzami wiec to logiczne, że takie rzeczy piłkarzą przysługują.
Dlatego mam nadzieje, ze cos sie ruszy.

Mark Twain

mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Wysłany: 17-06-2012, 15:10   

JCH, oczywiście, że takie rzeczy nie powinny mieć miejsca - przecież cały czas przed Euro "mówiło się", że reprezentacja ma zapewnione wszystko czego tylko chce, a nawet więcej.
Jeżeli nie dostali "2 biletów" (dla wspomnianej żony i kochanki :mrgreen: ) to skandal.
Jeżeli jednak chcieli po "20 biletów" dla bliższych i dalszych rodzin żon i kochanek to już inna inszość :wink: .

Piłką się nie interesuję, a co za tym idzie nie znam się, ale napiszcie czy zagraliśmy tak jak zagrać powinniśmy? Ja mogę jedynie porównywać do innych i jak dla mnie to naszym tak jakby sie nie chciało.

Morfi, a ja ci mówię, że nic nie ruszy :doubt: .
PZPN dostanie gratulację od UEFA, za organizację Euro i to będzie na tyle...

Endrjus 
Forumowicz

Auto: Co rusz inne
Wysłany: 17-06-2012, 15:41   

Zagraliśmy słabo i bez zaangażowania. Dałem się nabrać na to, że tym razem będzie inaczej. Niestety naszym piłkarzom brakuje jaj. Wczorajszy mecz dobitnie pokazał, gdzie jest nasze miejsce w szeregu. 10-minutowy zryw a później wesołe dreptanie po boisku. Ile oddaliśmy strzałów w drugiej połowie? Jeden? Dwa? Przegrywająca drużyna w takiej sytuacji powinna rzucić się do ataku. Wszyscy łącznie z bramkarzem, bo większa porażka sytuacji nie zmieni a można tylko zyskać. Niestety nasze orły wolały spokojnie pląsać. Wstyd i tyle. Nie zasługiwaliśmy na przejście do następnego etapu kosztem ambitnych czechów i greków.

Ukłony dla Przemka Tytonia, który we wszystkich meczach pokazał się z bardzo dobrej strony. Obroniony karny, pewne interwencje. Szkoda, że na kolejnej imprezie jedynym naszym bohaterem jest bramkarz.

Odpowiedz do tematu