Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
potrzebny blacharz
Autor Wiadomość
Wiktor 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6, 99r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-06-2012, 23:35   potrzebny blacharz

potrzebuje namiar na jakiegoś godnego polecenia blacharza do pracy nad moim galantem, nie musi być najtańszy.

będzie wymiana reperaturek i kilka pierdoł, tylko prace blacharskie bez lakierowania.

Jeśli macie jakiś namiar to piszcie.

Pozdrawiam

meydey000 
Mitsumaniak
meydey

Auto: ea5w v6 se; magnum 480 dxi eev
Wysłany: 21-06-2012, 01:39   

pabianice

Wiktor 
Mitsumaniak

Wysłany: 21-06-2012, 19:22   

a możesz napisać coś więcej odnośnie tych Pabianic? bo sama nazwa miejscowości nie wiele mi pomogła. Chodzi o to że każdy blacharz z Pabianic jest zajebisty czy masz namyśli kogoś konkretnego?

alvaro69 
Forumowicz
latajacy HOLENDER

Auto: Carisma 1.6
Wysłany: 21-06-2012, 23:35   

w niestachowie grzesiek rózyc chcesz numer?

meydey000 
Mitsumaniak
meydey

Wysłany: 22-06-2012, 09:48   

widzę że nie czytasz postów albo nie jesteś obeznany. w pabianicach mamy swojego forumowego blacharza.
http://forum.mitsumaniaki...profile&u=14995

Wiktor 
Mitsumaniak

Wysłany: 22-06-2012, 23:22   

widzieliście wykonana pracy w/w blacharzy? wiecie może w jaki sposób wstawiają reperaturki? na zakładkę? do czoła? i czym spawają?
problem ze mną taki że jestem dość upierdliwy jak za coś płacę :)

meydey000 
Mitsumaniak
meydey

Wysłany: 23-06-2012, 02:52   

napisz lub zadzwoń do niego. nie bez powodu jest dopuszczony przez admina jako nasz forumowy blacharz. do końca czerwca na 100% procent ma terminy zaklepane, chociaż słyszałem że nawet troszkę dłużej.

manieklakmech
[Usunięty]

Wysłany: 07-03-2013, 19:30   

Wiktor napisał/a:
widzieliście wykonana pracy w/w blacharzy? wiecie może w jaki sposób wstawiają reperaturki? na zakładkę? do czoła? i czym spawają?
problem ze mną taki że jestem dość upierdliwy jak za coś płacę :)

Witam otóż skrócę Tobie/wam moją Pracę:

Reperaturka tak wstawiana jest na zakładkę, do czoła da się wstawić, lecz nie polecam, musisz spawać ciągłym czyli przygrzewasz cały materiał, mimo że punktowo to i tak musisz zrobić ciągły spaw, więc wtedy nie ma żadnej różnicy od tego jakbyś wstawiał palnikami. Spawa się przeważnie mig magiem. Bolączką w galantach jest kilka blach razem w miejscu w którym brak jest możliwości zakonserwowania, czyli rant i zejście nadkola z błotnikiem. Przerabiam to, przez co uzyskałem, dłuższy czas żywotności po robocie :)

Moje info umieszczone na forum znajduje się na samym dole wystarczy kliknąć i zostaniecie przekierowani.

Najsłynniejszym dziełem jest praca nad głośnym FTO seichan i _SLAWEK_
I na ten moment poszerzenie carismy kolegi sniegu, temat niedługo się pojawi.
Poza tym typówki, czyli bolączki galantów, reperatury, kielichy, nadkola, podłużnice.

Wydaje mi się że jestem człowiekiem nie robotem dlatego w razie błędów(każdy je popełnia mimo że nie chce), poprawiam bezproblemowo. Gwarantuję brak różnicy koloru prócz srebrnego(choć ostatnio udaje się moim kolorystom to zwalczać).
Może nie jestem zły w tym co robię nie mi to oceniać, ostatnio przygarnęli mnie coltomaniacy abym wykonywał im usługi....
sami oceńcie.
Więcej info pisać na PW lub dzwonić.

Pozdrawiam Świętokrzyskie

Dave 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant E54A 2.0 V6
Wysłany: 18-04-2013, 23:21   

Witam wszystkich, chciałbym odświeżyć temat, ponieważ poszukuję dobrego blacharza w rejonie świętokrzyskim. Interesuje mnie naprawa blacharki podwozia w moim Galancie E54A, z tego co tu widzę na forum był polecany przez Was spec, jednak teraz jego konto zostało usunięte. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś dał mi do niego kontakt, bądź poinformował czy coś się z nim stało, podpadł komuś, zakończył interes czy co też poskutkowało pozbawieniem go konta.
Ew. jeżeli macie jakichś innych sprawdzonych blacharzy w Świętokrzyskim, również jestem zainteresowany :)

Master 
Mitsumaniak
Mitsubishi Carisma

Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
Wysłany: 22-04-2013, 13:33   

Nie chce zakładać nowego tematu bo ten trochę jest zbliżony konkretni szukam kogoś kto w Kielcach bądź w świętokrzyskim ogólnie potrafi zrobić dobrze polerowanie lakieru mam trochę niezbyt głębokich rys ale w sporej ilości i chciałbym się tego pozbyć z góry dzięki za info.

Odpowiedz do tematu