|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant SPORT 2,0 Gliwice '98 rok prośba o opinię |
Autor |
Wiadomość |
varun
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-07-2012, 21:26 [EAx 97-04] Galant SPORT 2,0 Gliwice '98 rok prośba o opinię
|
|
|
Cześć,
Jestem tu nowy i szukam swojego pierwszego samochodu. Galanty spodobały mi się od pierwszego wejrzenia. Zresztą... sami dobrze wiecie jak to jest Proszę szanownych forumowiczów o opinię nt. poniższej sztuki. Jest tani, to fakt... pytanie tylko co dobrego kryje się za tą ceną. Na co w szczególności zwracać uwagę? Naturalnie jestem świadom tego że to nie jest nowy samochód.
ALLEGRO
Fotki:
Opis:
Kod: | Rok produkcji: 1998
Przebieg (km): 179000
Pojemność silnika (cm3): 1997
Moc silnika (KM): 136
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Fioletowy
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie: ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka,
Informacje dodatkowe: Sprowadzony,
|
Jako laik po krótkiej lekturze forum widzę że jest zmieniona środkowa konsola (powinna być chyba srebrna - chociaż to akuratnie dla mnie lepiej) podobnie przednie kierunki oraz gałka zmiany biegów. Czy ktoś kupował swojego Miśka u tego Pana? Jakieś dobre bądź złe opinie o nim krążą? |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 02-07-2012, 22:04
|
|
|
Przedlift z poliftową maską, szczerze w tej cenie to nie ma co szukać czegos specjalnego, wcale bym się nie zdziwił, jakby trzeba było do auta dorzucić conajmniej drugie 7tyś, wkoncu pozrząd, hamulce, zawieszenie to elementy eksploatacyjne i nalezy zrobić, jakbyś chciał jeszcze dorzucić jakieś LPG to kolejne ~3000zł, a kto wie w jakim stanie blacharka, auta od tego Pana nigdy nie był specjalnie przykuwające uwagę. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2012, 14:04
|
|
|
przebieg iście aukcyjny |
|
|
|
 |
matrixadam
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 automat
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sty 2012 Posty: 103 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 03-07-2012, 15:22
|
|
|
"auta od tego Pana nigdy nie były specjalnie przykuwające uwagę" to za dużo powiedziane. Kiedy szukałem Galanta dla siebie, sporo o nim się naczytałem i były to bardzo złe opinie. Poszukaj w wyszukiwarce, były tutaj opisywane jakieś Galanty tego sprzedawcy. |
_________________ Galant 2.5 V6 automat kombi 2000 rok |
|
|
|
 |
Leny
Forumowicz
Auto: volvo v40 2.0T +MBC
|
Wysłany: 08-07-2012, 20:35
|
|
|
Olądałem u tego pana kiedyś Avanca srebrnego w kombi...........błotnik lewy był nie dokręcony z silnika jeszcze litry wody spływały po myciu .....w uszczelkach mech .....zaciek farby na wlewie paliwa od lakierowania .....wystarczyło by złapać jak metke i pociągnąc tylko .....zderzak podmalowany pędzlem ..... tarcze miały do stania takie wżery ze rok jazdy by nie pomógł ....i po gradobiciu autko było mogło służyć do transportu jajek..... masakra... było wtedy najdroższe autko w jego ofercie 14tyś..... to nie wiem jak muszą wyglądać inne..... to powinno byś karane...... |
|
|
|
 |
bbandi
Forumowicz

Auto: Galant SE 2.5V6 98
Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Paź 2011 Posty: 603 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 09-07-2012, 01:01
|
|
|
Ja kupowałem od tego Pana
Wtedy nie było mnie na forum i nie wiedziałem o bolączkach tego modelu.
Minusy
- kielichy zaszpachlowane
- nadkola również
- kiera malowana
- skrzynia -łożyska (sprzęgło)
Plusy
+ zdrowy spod
+ zdrowy silnik
+ fajny lakier
+ zawieszenie |
|
|