|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Superoszczędne paliwo |
Autor |
Wiadomość |
gzesiolek
Forumowicz

Auto: Mazda 6 GJ 2.5 AT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-05-2012, 22:23
|
|
|
jaca71 napisał/a: | "zieloni" fuelsavera |
Chciales powiedziec wszyscy inni niz power-fun-boye... bo innej 95tki na Shellu nie ma
W weekend czeka mnie kolejne tankowanie tego wynalazku... tym razem praktycznie do pelna na prawie pusty bak... sprawdzimy jak tam efekt placebo u zony
[ Dodano: 09-05-2012, 15:58 ]
Ok zatankowalem kolejny raz bak do pelna... jak na razie roznicy nie widac (i cale szczescie)... Jak jezdzil tak jezdzi... jak byl oszczedny tak jest... |
_________________ Był: Mitsubishi Lancer 1.5 MT Invite 2008
Jest: Mazda 6 2.5 AT SkyPassion Kombi FL 2015

|
|
|
|
 |
Tubi
Forumowicz Konserwatysta

Auto: ca
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-07-2012, 13:00
|
|
|
Ja tam zawsze tankuje na shellu. Raz zatankowałem na intermarche to zrobiłem na 45 litrach 200km... xedosem. Tak samo z gazem na interu misiu jakoś dziwnie chodził. Dodatkowo moim zdaniem nie ma co tankować wypasionych v powerów bo to pic no wode. Paliwa mają mały zbyt i leżakują dużo w zbiornikach, więc tracą właściwości. |
|
|
|
 |
|
|