|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:18 |
Carisma 1.6 |
Autor |
Wiadomość |
Frouz
Nowy Forumowicz
Auto: Honda Civic
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-07-2012, 17:42 Carisma 1.6
|
|
|
Witam,
W ostatnim czasie zaczalem myslec o zmianie samochodu, szukalem auta z klima i silnikiem benzynowym, bez gazu bo na pewno bedzie w lepszym stanie niz auto z gazem, trafilem na takie ogloszenie http://otomoto.pl/mitsubi...-C24758541.html , nie jestem specjalista, jak dla mnie auto wyglada bardzo fajnie. Moglibyscie je dla mnie ocenic? Czy w ogole jest sens blizej sie nim zainteresowac? |
|
|
|
 |
piter99
Nowy Forumowicz

Auto: carisma 1.6 '98
|
Wysłany: 06-07-2012, 19:32
|
|
|
Witamy na forum.
1: drogo
2: auto picowane na sprzedaż bo świeci się jak psu....
3: silnik myty ( mam podobną Cari i po umyciu silnika ,był czysty przez kilka miesięcy)
4: akumulator jakiś antyczny, juz dawno takich korków na akumulatorze nie widziałem
5: połowa z wpisów wyposażenia to standard
Więcej nie mogę się wypowiedzieć. Musiałbym auto widzieć na własne oczy.
Pozdrówka |
_________________ Poprzednio:Lada 2107 Plus jeszcze kilka innych pierdzipędów...
Ford Sierra 2.0
Hitlerwagen Golf I, II, III
Bella Alfa 146 Boxer
Mazda 323f 1.5,
Mazda 323f 2,0 V6
Teraz; Cari 1,6 98
A tak naprawdę jestem motocyklistą i się tego nie wstydzę:-)
 |
|
|
|
 |
Frouz
Nowy Forumowicz
Auto: Honda Civic
|
Wysłany: 06-07-2012, 22:12
|
|
|
No ja tam sie nie znam, ale moim zdaniem silnik wcale nie jest taki czysty, widac tam kurz po bokach i na plastikach, no fakt jest dosc drogo ale miesci sie w moim przedziale, a co do wyposazenia no to skoro polowa to standard w takim razie druga polowa to dodatki a ten akumulator rzeczywiscie jakis archaiczny. No a jesli chodzi o bezwypadkowosc, co o tym sadzicie? |
|
|
|
 |
ReaperEzg
Forumowicz
Auto: mitsubishi carisma msx
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 131 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 07-07-2012, 09:48
|
|
|
motor wygląda mi na pomalowany jakąś srebrzanka, razem z kolektorem wydechowym. Ja u siebie miałem pomalowany lakierem, wcale auta nie sprzedawałem, po prostu "jakoś" to wyglądało.
 |
|
|
|
 |
sniegu
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 90 KM
Pomógł: 10 razy Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 755 Skąd: Wieluń
|
Wysłany: 07-07-2012, 11:14
|
|
|
piter99 napisał/a: | Witamy na forum.
1: drogo
2: auto picowane na sprzedaż bo świeci się jak psu....
3: silnik myty ( mam podobną Cari i po umyciu silnika ,był czysty przez kilka miesięcy)
4: akumulator jakiś antyczny, juz dawno takich korków na akumulatorze nie widziałem
5: połowa z wpisów wyposażenia to standard
Więcej nie mogę się wypowiedzieć. Musiałbym auto widzieć na własne oczy.
Pozdrówka |
1. Drogo??? To Ja swojej chyba nie sprzedam bo 10 dałem i drugie tyle włożyłem
2. co się ma nie świecić jak raz w życiu facet nie żałował kasy na polerkę to się będzie świecić moja się świeci cały czas
3. tu zgoda że myty malowany też się zgodzę
4. wstawiony na sztukę
5. chyba nie wiesz co piszesz wychodziły całkiem łyse z silnikiem 1.3 więc to co ona ma to nie jest standard... wyposażenie toćka w toćkę moja brak klimatronica brak ele. anteny ważna rzecz odpinany hak u mnie tego brak niestety
6. przez 4 lata facet zrobił 35 tysi możliwe wystarczy spojrzeć gdzie mieszka i że do najblizszego miasta w którym może pracować ma 5 kilometrów
pasek jak go wymienił przy zakupie tak na razie mu nie potrzeba Ja bym go zmienił za 10 do 15 tysi max
7. auto 4 lata u jednego właściciela ćzyli trochę włożone jest co najgorsze pewnie za kupującym Ja bym tylko silnika posłuchał. |
_________________ Definicja trzeźwości Śniega:
Człowiek jest trzeźwy tak długo jak długo potrafi leżeć na podłodze niczego się nie przytrzymując
Stadko
1. Tikacz 4 incydenty BYŁ
2.Cari 1 incydent JEST
3. Gal 2.0 v6 PRZYBYŁ
nowe kapcie:)
205/45/17"
Żadnej gleby
 |
|
|
|
 |