|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Problemy po wymianie fliterka pompy wc |
Autor |
Wiadomość |
Piotras83
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1,8 GDI '98r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-07-2012, 20:02 [Cari 1.8 GDI] Problemy po wymianie fliterka pompy wc
|
|
|
Witam!Jestem jak do tej pory szczęśliwym posiadaczem Carismy 1,8 GDI.Dziś wziąłem się za wymianę tych zakichanych filterków w pompie wc.Wymieniłem jeden ten ważniejszy.I tu pojawił się problem.Po złożeniu wszystkiego na początku auto nie chciało sie wkręcić na obroty.Max 3000 i koniec.Po pewnym czasie i kilku przegazowaniach puściło ale zaczęły falować obroty na biegu jałowym.Jak tylko chcą wejść na normalną prace 750 obr. od razu je podbija.Zaświecił się check engine.Wymrugałem błąd 56.Obawiam się że dostał sie jakiś syf do środka gdyż stary filterek wyciągłem w kawałkach.Co teraz zrobić? |
|
|
|
 |
mateusz8230
Forumowicz
Auto: MitsubishiCarisma 1998.1.8GDi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 12 Kwi 2012 Posty: 344 Skąd: Ostrów Wielkopolski
|
Wysłany: 08-07-2012, 09:59
|
|
|
ja ten filter wywaliłem i jezdze bez,wyciągne wkrótce ten 2 też,zobacze.Choć wiem że jest ryzyko że coś może się dostać dalej i zapchać.Może ci się wtrysk zapchał albo coś,cieżko coś powiedzieć,ale wtedy auto by chyba niepaliło na jeden gar... |
|
|
|
 |
|
|