|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] GLANT 2.5 V6 AVANCE 2002 Dobczyce Prośba o opin |
Autor |
Wiadomość |
Noxwill
Nowy Forumowicz
Auto: W trakcie poszukiwań
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-07-2012, 23:41 [EAx 97-04] GLANT 2.5 V6 AVANCE 2002 Dobczyce Prośba o opin
|
|
|
Witam wiem że nie powinienem prosić o opinię na temat aut od handlarzy ale zaryzykuję informacyjnie , widziałem już nie jeden samochód od tego handlarza na forum aczkolwiek tego chyba nie było.
Galant
Rok produkcji: 2002
Przebieg (km): 190000
Pojemność silnika (cm3): 2500
Moc silnika (KM): 163
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Fioletowy-metalic
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie: ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Skórzana tapicerka, Radio+CD, Tempomat, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer, Podgrzewane fotele,
Informacje dodatkowe: Bezwypadkowy, Pierwszy właściciel, Sprowadzony
WITAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH
DO SPRZEDANIA POSIADAM PIĘKNY W PEŁNI JAPOŃSKI CZYLI BEZAWARYJNY SAMOCHÓD MITSUBISHI GALANT.
SAMOCHÓD PRZYJECHAŁ ŚWIEŻO (26.06) Z NIEMIEC NA KOŁACH, POSIADA WAŻNE TABLICE I UBEZPIECZENIE WIĘC MOŻNA SIĘ NIM PORUSZAĆ BEZ PROBLEMÓW.
JAK WIDAĆ NA ZDJĘCIACH SAMOCHÓD MA BARDZO AGRESYWNY WYGLĄD, CO POWODUJE IŻ JAK ZOBACZY SIĘ TAKIE AUTKO W LUSTERKU WSTECZNYM TO WSZYSCY BEZ WYJĄTKU ZJEŻDŻAJĄ MU Z DROGI.
SPRZEDAWANY GALANT JEST SAMOCHODEM SPROWADZONYM Z NIEMIEC KUPIONYM OD WŁAŚCICIELA, POSIADAM WSZELKIE WYCIĄGI Z PRZEBIEGÓW PLIK FAKTUR ZA NAPRAWY.
GALANT JEST W BARDZO DOBRYM STANIE TECHNICZNYM I WIZUALNYM, KONKRETY NA TELEFON.
MITSUBISHI POSIADA PEŁNE MOŻLIWE WYPOSAŻENIE WERSJI AVANCE DOSTĘPNE NA TAMTEN CZAS W SALONIE M.IN
SKÓRZANA TAPICERKA, TEMPOMAT, AUTOMATYCZNA KLIMATYZACJA.
JEDNOSTKA NAPĘDOWĄ W KTÓRĄ WYPOSAŻONY JEST TEN SAMOCHÓD TO PRAKTYCZNIE NIEZNISZCZALNY SILNIK 2,5 V6 KTÓRY JEST TAKZE BARDZO DYNAMICZNY (8.9 s DO 100km/h) I SPALA TYLE PODOBNE ILOŚCI PALIWA W STOSUNKU DO 2.0 16V CZYLI OKOŁO 10 L W MIEŚCIE I 8L NA TRASIE.
TEN SILNIK W ZASADZIE JEST IDEALNYM ROZWIĄZANIEM POD INSTALACJE GAZOWĄ, A WTEDY KOSZT PALIWA ZMNIEJSZAJĄ SIĘ DO POZIOMU OSZCZĘDNEGO DIESLA OK 28 zł/ 100 km
GALANTY CIERPIĄ NA PROBLEMY Z KOROZJA SZCZEGÓLNIE NA TYLNYCH BŁOTNIKACH JEDNAK TEGO EGZEMPLARZA TEN PROBLEM NIE DOTYCZY BRAK KOROZJI RÓWNIEŻ OD SPODU.
WSZELKIE DODATKOWE INFORMACJE POD NUMEREM
795 954 111
ZDJĘCIA ŚRODKA BĘDĄ DODANE WIECZOREM |
|
|
|
 |
firef
Nowy Forumowicz
Auto: ToyotCorolla E10/Suzuki GSX750
|
Wysłany: 10-07-2012, 00:48
|
|
|
Samochód wystawiony na allegro 28 czerwca. W rozmowie telefonicznej ze sprzedającym uzyskałem info że wszystko jest ok. Samochód miał małą wgnitke z tyłu na zderzaku i odprysk lakieru na przednim zderzaku. Do tego jeszcze sprzęgło brało bardzo nisko, stąd sprzedający podejrzewał że będzie do wymiany tarcza sprzęgła. Z racji tego, że miałem do Dobczyc około 60 km sam chciałem jechać, obejrzeć ten egzemplarz. Niestety następnego dnia już był sprzedany. Zastanawiam się tylko dlaczego ktoś trzyma ogłoszenie tyle czasu... |
|
|
|
 |
Grand
Forumowicz
Auto: Carisma 95r 1.6 90KM
|
Wysłany: 10-07-2012, 07:11
|
|
|
O widzisz też go miałem wrzucić bo mam daleko a takiego...dokładnie takiego poszukuję. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 10-07-2012, 07:49
|
|
|
2002 rok miał moc 160KM, ten ma 163KM, więc albo się handlarz pomylił przy wpisywaniu (wątpliwe, że miał takiego farta), albo 2002 to data pierwszej rejestracji. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|