Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] GLANT 2.5 V6 AVANCE 2002 Dobczyce Prośba o opin
Autor Wiadomość
Noxwill 
Nowy Forumowicz

Auto: W trakcie poszukiwań
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-07-2012, 23:41   [EAx 97-04] GLANT 2.5 V6 AVANCE 2002 Dobczyce Prośba o opin

Witam wiem że nie powinienem prosić o opinię na temat aut od handlarzy ale zaryzykuję informacyjnie , widziałem już nie jeden samochód od tego handlarza na forum aczkolwiek tego chyba nie było.

Galant

Rok produkcji: 2002
Przebieg (km): 190000
Pojemność silnika (cm3): 2500
Moc silnika (KM): 163
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Fioletowy-metalic
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie: ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Skórzana tapicerka, Radio+CD, Tempomat, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer, Podgrzewane fotele,
Informacje dodatkowe: Bezwypadkowy, Pierwszy właściciel, Sprowadzony

WITAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH

DO SPRZEDANIA POSIADAM PIĘKNY W PEŁNI JAPOŃSKI CZYLI BEZAWARYJNY SAMOCHÓD MITSUBISHI GALANT.

SAMOCHÓD PRZYJECHAŁ ŚWIEŻO (26.06) Z NIEMIEC NA KOŁACH, POSIADA WAŻNE TABLICE I UBEZPIECZENIE WIĘC MOŻNA SIĘ NIM PORUSZAĆ BEZ PROBLEMÓW.

JAK WIDAĆ NA ZDJĘCIACH SAMOCHÓD MA BARDZO AGRESYWNY WYGLĄD, CO POWODUJE IŻ JAK ZOBACZY SIĘ TAKIE AUTKO W LUSTERKU WSTECZNYM TO WSZYSCY BEZ WYJĄTKU ZJEŻDŻAJĄ MU Z DROGI.

SPRZEDAWANY GALANT JEST SAMOCHODEM SPROWADZONYM Z NIEMIEC KUPIONYM OD WŁAŚCICIELA, POSIADAM WSZELKIE WYCIĄGI Z PRZEBIEGÓW PLIK FAKTUR ZA NAPRAWY.

GALANT JEST W BARDZO DOBRYM STANIE TECHNICZNYM I WIZUALNYM, KONKRETY NA TELEFON.

MITSUBISHI POSIADA PEŁNE MOŻLIWE WYPOSAŻENIE WERSJI AVANCE DOSTĘPNE NA TAMTEN CZAS W SALONIE M.IN
SKÓRZANA TAPICERKA, TEMPOMAT, AUTOMATYCZNA KLIMATYZACJA.

JEDNOSTKA NAPĘDOWĄ W KTÓRĄ WYPOSAŻONY JEST TEN SAMOCHÓD TO PRAKTYCZNIE NIEZNISZCZALNY SILNIK 2,5 V6 KTÓRY JEST TAKZE BARDZO DYNAMICZNY (8.9 s DO 100km/h) I SPALA TYLE PODOBNE ILOŚCI PALIWA W STOSUNKU DO 2.0 16V CZYLI OKOŁO 10 L W MIEŚCIE I 8L NA TRASIE.

TEN SILNIK W ZASADZIE JEST IDEALNYM ROZWIĄZANIEM POD INSTALACJE GAZOWĄ, A WTEDY KOSZT PALIWA ZMNIEJSZAJĄ SIĘ DO POZIOMU OSZCZĘDNEGO DIESLA OK 28 zł/ 100 km

GALANTY CIERPIĄ NA PROBLEMY Z KOROZJA SZCZEGÓLNIE NA TYLNYCH BŁOTNIKACH JEDNAK TEGO EGZEMPLARZA TEN PROBLEM NIE DOTYCZY BRAK KOROZJI RÓWNIEŻ OD SPODU.

WSZELKIE DODATKOWE INFORMACJE POD NUMEREM

795 954 111
ZDJĘCIA ŚRODKA BĘDĄ DODANE WIECZOREM

firef 
Nowy Forumowicz

Auto: ToyotCorolla E10/Suzuki GSX750
Wysłany: 10-07-2012, 00:48   

Samochód wystawiony na allegro 28 czerwca. W rozmowie telefonicznej ze sprzedającym uzyskałem info że wszystko jest ok. Samochód miał małą wgnitke z tyłu na zderzaku i odprysk lakieru na przednim zderzaku. Do tego jeszcze sprzęgło brało bardzo nisko, stąd sprzedający podejrzewał że będzie do wymiany tarcza sprzęgła. Z racji tego, że miałem do Dobczyc około 60 km sam chciałem jechać, obejrzeć ten egzemplarz. Niestety następnego dnia już był sprzedany. Zastanawiam się tylko dlaczego ktoś trzyma ogłoszenie tyle czasu...

Grand 
Forumowicz

Auto: Carisma 95r 1.6 90KM
Wysłany: 10-07-2012, 07:11   

O widzisz też go miałem wrzucić bo mam daleko a takiego...dokładnie takiego poszukuję.

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 10-07-2012, 07:49   

2002 rok miał moc 160KM, ten ma 163KM, więc albo się handlarz pomylił przy wpisywaniu (wątpliwe, że miał takiego farta), albo 2002 to data pierwszej rejestracji.
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

Odpowiedz do tematu