|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 16-05-2014, 10:40 |
[Cari 1.6] Czy warto kupić to auto |
Autor |
Wiadomość |
gallus87
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 1.6 90 km
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-07-2012, 00:55 [Cari 1.6] Czy warto kupić to auto
|
|
|
Witam,
Chciałbym zakupić auto:
http://moto.allegro.pl/mi...2475522336.html
Postaram się pokrótce opisać auto, ponieważ już je oglądałem
Carisma miała lekką stłuczkę (malowana maska,wymieniony zderzak), prowadnice całe (lakier sprawdzałem miernikiem).
Cała instalacja elektryczna jest sprawna, klimatyzacja także.
Występują 3 ogniska rdzy: koło tylnej wycieraczki, 2x nadkole. Jest to rdza początkowa nie ma wżerów czy dziur.
Wymienione zostało: 4x amortyzator, przewody WN, świece, tłumik, olej, przednie światła (stare podobno zżółkły),
Butla ważna do 2017 roku.
Trzeba wymienić niedługo rozrząd.
Przegląd ważny prawie rok, OC na pół roku.
Wnętrze auta jest zadbane nie ma wytartych foteli czy plam.
Silnik pracuje równo na gazie natomiast na benzynie na wolnych obrotach silnika ma DRGANIA ale obroty są stabilne. Mechanik powiedział mi ze to wtryski są mało używane bo za mało auto było jeżdżone na benzynie.
I teraz chciałbym Was forumowicze zapytać co o tym myślicie, ja jestem raczej średnio znawcą więc zgłaszam się do pasjonatów.
Za wszelką pomoc dziękuje. |
|
|
|
 |
remi
Forumowicz
Auto: Lancer VIII 1,8 Pb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 34 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 807 Skąd: wałbrzych
|
Wysłany: 15-08-2012, 00:51
|
|
|
mi się podoba, ciekawa wersja kilma i szyber. Poza tym moim zdaniem jest w najfajniejszym kolorze. Jeśli gaz sekwencja to moim zdaniem warta uwagi.
Sorry, że dopiero teraz odpisuję ale miałem mały zapiernicz w robocie i nie odwiedzałem forum. |
|
|
|
 |
|
|