|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sekwencja ? |
Autor |
Wiadomość |
maverick19844
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse I 2.0 150KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-07-2012, 15:51 Sekwencja ?
|
|
|
czesc ile w sekwencji moze palic gazu mitsubishi eclipse 1g ? bo Zastanawiam sie czy wstawic sekwencje... |
|
|
|
 |
mlody1991
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse
|
Wysłany: 16-07-2012, 21:18
|
|
|
Mi średnio wychodzi 10.5 litra przy normalnej jeździe. |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Pomógł: 4 razy Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1446 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 19-07-2012, 18:41
|
|
|
Pali tyle co benzyny + 15-25%. Jak bedzie inaczej to jest źle zalożone/zestrojone. |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Pomógł: 33 razy Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 975 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 23-07-2012, 07:43
|
|
|
Ale masz SOHC.
DOHC Ecli zdrowe przy wyprzedzeniu zapłonu -3° i dobrze ustawionym gazie spali niecałe 10 na mieście, 8,5 w trasie.
Warunki to dobre wtryski gazu, starannie zamontowane dysze w kolektorze blisko benzynowych pod równym kontem no i stabilne ciśnienie reduktora, do 4G63 KME Silver bardzo dobrze trzyma ciśnienie. |
_________________ Jeżeli założysz temat, za post który Ci pomógł daj autorowi "Pomógł", pod postem jest guzik!
<-Kliknij, pooglądaj : )
Znasz Hymn MitsuManiaków! Nie słyszałeś go jeszcze? Klikaj
Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Nie zawiedziesz się na mnie tato...
Moderator nie nabija postów –moderator ma wiele do przekazania!
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!! |
|
|
|
 |
|
|