|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sygnalizator włączonych świateł |
Autor |
Wiadomość |
Amadeus [Usunięty]
|
Wysłany: 11-01-2007, 15:52 Sygnalizator włączonych świateł
|
|
|
Witam
Dzisiaj moja Pani potrzebowała auto (Carisma 1,6 z 98 roku) więc przyjechała do mnie do pracy,zabrała auto i powiedziała że po mnie przyjedzie. Czekam sobie grzecznie a tu telefon że auto nie chce odpalić. Moja Pani zostawiła go na światłach i wiadomo co. To już kolejny raz zresztą.
W związku z zaistniałą sytuacją chciał bym wzmocnić sygnał dźwiękowy sygnalizuyjący pozostawienie zapalonych świateł (w tej chwili jest bardzo cich i faktycznie można go nie usłyszeć) ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać i gdzie tego szukać
Jeśli ktoś już to kiedyś robił lub wie jek to zrobić to będę wdzięczny za każdą pomoc.
Edit
No i czy w związku z tym iż akuś padł komp połapie błędy poduszki i immobilaizera |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 11-01-2007, 19:39
|
|
|
błędów nie powinno żadnych wyświetlić, a brzęczyk możesz kupić na allegro, chociaż IMO, standardowy jest dostatecznie głośny, w końcu brzęczy tylko przy otwartych drzewiach, czyli w momencie opuzczania pojazdu silnik już nie pracuje...nie wiem, jak można go nie usłyszeć... |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 11-01-2007, 22:27
|
|
|
mi elektryk samochodowy za całe 30 założył taki właśnie brzęczyk tak się drze że nie mam możliwości go nie usłyszeć a dodatkową funkcją jest przełącznik lato-zima który w pozycji zima dodatkowo drze jape jak nie włączysz świateł po załączeniu zapłonu (uratowało mi to pare złotych)
GORĄCO POLECAM !!
do KRK masz blisko dość, więc jak coś nie znajdziesz u siebie to daj znać na PW się zdzwonimy i pomogę chętnie |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Amadeus [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2007, 07:45
|
|