|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
pierwsze auto - 2g potrzebuje pomocy :) |
Autor |
Wiadomość |
flin
Nowy Forumowicz
Auto: w planie 2g
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-08-2012, 15:05 pierwsze auto - 2g potrzebuje pomocy :)
|
|
|
Witam Serdecznie wszystkich mitsumaniakow. Rozgladam sie za swoim pierwszym autem, chcialbym zeby byla to eclipse gdyz od dzieciaka ciagnelo mnie do tego auta. Interesuje mnie wersja poliftowa z 150 konna jednnostka, poniewaz planuje auto ogazowac ze wgzledow ekonomicznych ( zaczynam studia ), nie chcialbym tutaj poruszyc za mocno osob ktore sa przeciwnikami gazu itd, na instalke planuje wylozyc troche kaski, zeby uszczerbek na zdrowiu silnika byl naprawde minimalny. Znalazlem na allegro ten egzemplarz : http://allegro.pl/eclipse...2540211002.html Czy ktos z doswiadczonych forumowiczow moglby z grubsza rzucic okiem na oferte ? Na co zwrocic uwage przy kupnie ? Moze ktos z forum sprzedaje teraz swoje auto i jest sprawdzone ? Bardzo prosze o odpowiedzi. Pozdrawiam
Poza czytaniem mojego postu bylbym wdzieczny jesli ktos rzuci okiem i cos powie |
|
|
|
 |
krzysiek12
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubsihi Eclipse
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|