|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
przekazniki wtryskow w 2.0 v6 DOHC |
Autor |
Wiadomość |
tpodsiadlo
Forumowicz

Auto: Galant V 2.0 V6-24 a/t
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Mar 2010 Posty: 430 Skąd: sokolow mlp
|
Wysłany: 20-08-2012, 13:15 przekazniki wtryskow w 2.0 v6 DOHC
|
|
|
jesli ktos jezdzi takim czyms na "zwyklym" gazie, albo wie, gdzie sie wpiac z przekaznikami, to bylbym wdzieczny. najbardziej chodzi mi o kolor kabelkow - przy przedniej glowicy obstawiam ze to czrerwony - przy tylnej - nie mam pojecia gdzie szukac.
oszczedzi mi to kilka godzin dlubania i szukania.
[ Dodano: 24-08-2012, 09:01 ]
doszedlem sam
ale jesli ktos kiedys potrzebowalby:
w przedniej glowicy do kazdego wtryskiwacza jest osobne zasilanie (czerwone kable), ja podlaczylem osobne odciecie kazdego wtrysku - kable nie schodza sie razem w wiazce az do kielicha amortyzatora - dalej nie sprawdzalem.
z tylna glowica prosciej: na gorze jest wtyczka 5-przewodowa - jeden kabel czerwony i 4 zolte.
3 zolte sa do sterowania wtryskami, jeden to sygnal z czujnika poziomu oleju, czerwony to wlasnie zasilanie wtryskow.
Galant jezdzi na gazie, silnik chowdzi w miare ladnie choc jest sporo slabszy niz na pb, nie strzela i nie ma zadnych efektow ubocznych |
_________________ To nic ze mam stare auto. czesci do niego sa tak drogie jak do nowych
========================= |
|
|
|
 |
|
|