Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
ASO na śląsku
Autor Wiadomość
maniax86 
Mitsumaniak

Auto: lancer 1.6 invite 2011r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-08-2012, 21:00   

arek 69, ja w tym tygodniu u nich będę.... tylko czekam na telefon z serwisu kiedy mam przyjechać :wink:

arek 69
[Usunięty]

Wysłany: 05-08-2012, 19:40   

ja sprawdzam koła u nich w poniedziałek(jutro) po południu

leafbytree 
Nowy Forumowicz

Auto: Colt 1.3 5D inform 2011r.
Wysłany: 20-08-2012, 22:13   ASO w Tychach

Witam,
a co sądzicie o ASO w Tychach (PHU Witpol), może ktoś ma jakiś doświadczenia?
Piszę ze względu na zasadniczą różnicę w cenie zakupu i montażu dodatków w porównaniu np. do Zabrza i Katowic.

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 21-08-2012, 10:46   

O ile pamiętam mjsystem i chyba ktoś jeszcze miał tam jakieś "przygody" z nimi :roll:
Pewnie się pojawi to opisze.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

MartinMM 
Mitsumaniak

Auto: Lancer/Pajerko/Gulf
Wysłany: 21-08-2012, 23:46   

leafbytree, ja jezdze od jakiegos czasu i serwisuje auta w Witpolu. Po tym jak zostałem potraktowany w bielskim ASO...

Cenowo przeglad w Witpolu wypadal o 40% taniej niz w Bielsku a czesci które montowalem do Lancera typu listwy progowe, owiewki na zderzak lotka itd wyszla cenowo taniej poniewaz robilem to kompleksowo i nie zostałem skasowany za robocizne tak jak przedstawiono mi to w Japan Motors, dodatkowo spokojnie mozesz sie targowac :) . Jeśli chodzi o Witpol zawsze dostane samochód zastępczy i nie musze sie o niego prosić. W Bielsku dziwny trafem zawsze auta "odjechały" ale jak sie zapłaci to coś znajda.. Osobiscie polecam Witpol.

leafbytree 
Nowy Forumowicz

Auto: Colt 1.3 5D inform 2011r.
Wysłany: 22-08-2012, 08:45   

dzięki...to już coś:)
Właściwie, to kupiłem maszynę:) w Her Gumie w Zabrzu i tam wydawałoby się powinienem pojechać, ale w Witpolu po prostu byłoby taniej.

tmx89 
Nowy Forumowicz

Auto: Is200
Wysłany: 07-02-2017, 08:13   

Witam,

Czy jest jakis nieautoryzowany serwis Mitsu w okolicach Katowic ? czy tylko same ASO ? Przymierzam sie do Lancera Ralliart i dobrze by bylo to gdzies serwisowac

adamisku 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitshubishi Lancer
Wysłany: 07-02-2017, 21:19   

Ja kupiłem w ASO HER-GUM Zabrze. Pierwszy serwis i... jestem BARDZO ZADOWOLONY

mah00ni 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 v6 Avance 2002r.
Wysłany: 09-02-2017, 19:02   

tmx89 napisał/a:
Witam,

Czy jest jakis nieautoryzowany serwis Mitsu w okolicach Katowic ? czy tylko same ASO ? Przymierzam sie do Lancera Ralliart i dobrze by bylo to gdzies serwisowac

Mitsubishi-Serwis Wojciech Adamus
Władysława Reymonta 11, 43-190 Mikołów

Bzyk_R1 
Mitsumaniak
Outlanderowiec

Auto: O1T LSRG
Wysłany: 27-02-2017, 22:22   

Powiesimy psy na ASO na śląsku. Byłem na Al. Roździeńskiego w Katowicach (przy S86) i w Będzinie na Sobieskiego, chciałem poprosić o przekodowanie centralnego zamka, bo jeden pilot nie działa. W każdym ASO od 2 do 4 biurek od największego do najmniejszego, przy każdym biurku opowiadam historie co mnie do nich sprowadza po czym delegują mnie do następnego biurka i od nowa aż w Katowicach dowiaduję się przy drugim biurku że nie ma pana serwisanta będzie po weekendzie (szkolenie) a w Będzinie przy 4 biurku że mogą mi sprzedać baterię nową (sic!) lub mogę się umówić za 6 dni na robotę. Dodam że byłem w środku tygodnia i o ludzkiej porze przed południem. No ludzie wiadomo że macie pracy dużo i w ogóle ale jak ktoś chcę 150zł za kilka minut to warto chyba inaczej podejść do sprawy.
Bym życie ludzkie ocalił.

Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy: 300+KM/500+Nm http://forum.mitsumaniaki...1489343#1489343 ターボアウトランダー
Legenda we własnym garażu: http://forum.mitsumaniaki...1502384#1502384
Sprzątam i pilnuję porządku w dziale Outlandera. Czasem zdarza mi się kogoś wycinać...
ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA I SUBSKRYPCJI MOJEGO KANAŁU NA YT
https://www.youtube.com/c...sgoaAdLHmEnzUrg A czy Ty Gość już subskrybujesz?

STOP HYBRID GO LPG

p4bLo 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer Sportback
Wysłany: 15-03-2017, 10:26   Gdzie robić przeglądy na ślasku

Witam szukałem na forum i nie znalazłem gdzie polecicie robić przeglądy na śląsku znam 2, w Katowicach i Zabrzu. Gdzie polecicie mogą być inne miejsca, plusy minusy wasze opinie?

pablo diablo 
Forumowicz

Auto: Galant 2.0 Gls Lancer 1.8 DID
Wysłany: 15-03-2017, 10:59   

Ja ci proponuje wycieczkę do Krakowa - auto krak, sam z Sącza od lat tam robię, wiele osób nadrabia do tego serwisu, rzetelna obsługa i podejście.

Uwex 
The Hitman :-)

Auto: Lancer Sportback 1.8; Colt 1.3
Wysłany: 15-03-2017, 13:34   

p4bLo - a ja stale (już dawno po gwarancji) w Rybniku, małe ASO, ale nie mogę nic złego powiedzieć.

p4bLo 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer Sportback
Wysłany: 15-03-2017, 13:51   

skąd się biorą te róznice w cenach, Japan motors na rozdzieńskiego 490 wymiana oleju filtrów plus 129 wymiana płynu hamulcowego, her gum zabrze ok 1200 złotych za to samo i mmcars katowice ok 750 złotych, a jak to wygląda w Rybniku ?:) Kupiłem auto w zabrzu, ale ceny są tam kosmiczne na plus że widze co robią jak jest ciepło to bramy są otwarte i można oglądać wszystko ale cenowo wolałbym to taniej zrobić. Skłaniał bym się do tego Japan Motors na rozdzieńskiego w Katowicach gdzie jest ta promocja teraz, ktoś ma jakieś doświadczenia z Japan motors Katowice ul. Rozdzieńskiego?

Bohdan125 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi ASX
Wysłany: 29-04-2018, 13:59   

Uwex napisał/a:
p4bLo - a ja stale (już dawno po gwarancji) w Rybniku, małe ASO, ale nie mogę nic złego powiedzieć.

Daj namiar na ten serwis

Odpowiedz do tematu