|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] [EAx 97-04]Galant 2,0 16v Gorzów 1999rp prośba o |
Autor |
Wiadomość |
Bandit
Nowy Forumowicz
Auto: -
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-08-2012, 15:49 [EAx 97-04] [EAx 97-04]Galant 2,0 16v Gorzów 1999rp prośba o
|
|
|
Witam, to kolejny galancik w moim pobliżu, jak na tą cene i warunki allegro prezentuje się wizualnie bardzo dobrze, drażni mnie w środku wykończenie i tapicerka, ale myślę, że jestem w stanie to przeżyć Ciekawi mnie, co na jego temat powiedzą MM.
Cytat: |
Dodatkowe informacje
Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe
Bezpieczeństwo:
ABS, poduszki powietrzne, immobiliser
Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy
Opis pojazdu
GALANT MODEL PO LIFCIE AUTO PREZENTUJE SIĘ BARDZO WZOROWO ŁADNY WRZOSOWY KOLOR PLUS FELGI ALUMINIOWE 17 CALOWE NADAJĄ TEMU AUTU NIEPOWTARZALNY WYGLĄD
MOTOR SKRZYNIA I ZAWIESZENIE PRACUJĄ BEZ ZASTRZEŻEŃ ///KAROSERIA NIE POSIADA OGNISK KOROZJI WGNIECEŃ ANI ZADRAPAŃ ...DWA KOMPLETY KLUCZY BOGATE WYPOSAŻENIE
FELGI 17
KLIMATRONIC [SPRAWNA]
CZTERY PODUSZKI POW.
CZTERY SZYBY ELEKTRYCZNE
LUSTERKA ELEKTRYCZNE
ABS.....
oryginalna wersja sport edition
ŚRODEK NIE PONISZCZONY WSZYSTKO SPRAWNE ...CENA PLUS OPŁAT
|
http://otomoto.pl/mitsubi...-C25691407.html
[ Dodano: 25-08-2012, 16:21 ]
Rozmawiałem ze sprzedawcą przez telefon, zaznaczył, że w tłumiku, w ostatniej jego części jest mała dziurka, mówił, że początkowo uważał to za poprawny dźwięk ale potem się dopatrzył (ehe), dodatkowo przednie opony, jak sam zaznaczył, są "łyse".
Dodatkowe pytanie:
ile wyniosłoby mnie przy dobrych (ok, przy średnich) lotach przełożenie skórzanego wnętrza do środka ? widziałem na forum wątki o takichże akcjach, sądzicie, że to gra warta świeczki ? (domyślam się, że z samymi fotelami byłoby najłatwiej, gorzej z resztą) |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 05-09-2012, 17:32
|
|
|
Ogłoszenie już nie akutalne, ciężko coś więcej powiedzieć.
Bandit napisał/a: | ile wyniosłoby mnie przy dobrych (ok, przy średnich) lotach przełożenie skórzanego wnętrza do środka ? widziałem na forum wątki o takichże akcjach, sądzicie, że to gra warta świeczki ? (domyślam się, że z samymi fotelami byłoby najłatwiej, gorzej z resztą)
|
Jeżeli to była wersja SE, do wymiany miał być tylko fotele i kanapę tylną plus boczki.
Reszta plastików jest czarna w SE. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
Bandit
Nowy Forumowicz
Auto: -
|
Wysłany: 06-09-2012, 16:06
|
|
|
Furka już dawno sprzedana, to już któryś samochód który usłyszałem "kupił handlarz z drezdenka" tylko czekać aż go podrobi i wystawi za 15k :/ |
|
|
|
 |
|
|