|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebna osoba z kontem na ebay.com |
Autor |
Wiadomość |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 11-01-2007, 12:22 Potrzebna osoba z kontem na ebay.com
|
|
|
Proszę o pomoc jednego z klubowiczów który kupuje lub kupował cokolwiek na www.ebay.com.
Potrzebuję szybko kupić katalog Becketta ( TUTAJ LINK ), całość należności przelałbym oczywiście natychmiast na konto osoby która by pomogła.
Z góry dziękuję. |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-01-2007, 11:40
|
|
|
No i co? Odezwał się ktoś? Jak nie to daj znać na PW. |
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-01-2007, 00:18
|
|
|
Oprócz Ciebie nikt
Zacząłem sam kombinować i mam w sumie tylko jedno pytanie - jak najlepiej zapłacić za zakupiony towar biorąc pod uwagę że nie mam ani karty kredytowej ani konta PayPal? |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-01-2007, 15:33
|
|
|
W sumie to nie wiem, ponieważ podstawowy typ transakcji to paypal bądź przelewy. Ja stosuję wyłącznie Paypal. Widzę, że kupiłeś już. Naprawdę nie masz żadnej karty płatniczej ? Ze znaczkiem VISA oczywiście. Chociaż to może potrwać - rejestracja karty w Paypal. Jeżeli nie masz wyjścia mogę pomóc - zapłacę za towar. Potrzebuję jednak danych sprzedawcy ( email, nazwa, nazwa towaru ) no i info o wysyłce. Dogadałeś się z gościem gdzie ma wysłać? |
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 14-01-2007, 00:14
|
|
|
Dzięki wielkie - więcej infor poszło do Ciebie na PW. |
|
|
|