|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nie działa gniazdo zapalniczki |
Autor |
Wiadomość |
argun
Forumowicz
Auto: Galant Kombi 2.0 benzyna 136KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-09-2012, 16:35 Nie działa gniazdo zapalniczki
|
|
|
Witam
Mam problem otóż w moim Galancie nie działa gniazdo zapalniczki podłączyłem nawigację podpiołem ładowarkę i niestety nie ładuje.Sprawdziłem w innym samochodzie ładowarkę działa, w Galu niestety nie W ogóle to gniazdo w Mitsu jest mniejsze od gniazda innego samochodu w którym ta ładowarka działa.
OCB?
Pzdr |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 09-09-2012, 16:55
|
|
|
Sprawdź bezpieczniki oraz czy jest podpięte, mniejsze być nie może bo to rozmiar uniwersalny, ewentualnie ktoś ingerował i coś wymodził. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
Ostatnio zmieniony przez BigTomala 10-09-2012, 21:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
argun
Forumowicz
Auto: Galant Kombi 2.0 benzyna 136KM
|
Wysłany: 09-09-2012, 20:29
|
|
|
Dzięki za tak szybka odpowiedź tak właśnie mi się też wydawało ,że rozmiar jest uniwersalny ale zobacz fotki - ta mniejsza działa gdy samochód jest włączony ta większa (do obecnego telefonu nie) ,w T4 (nawet na wyłączonym samochodzie) działa.Zapalniczka z Gala lata w "gniazdku" T4.
Problem rozwiązany w Galu gniazdo jest tak umocowane ,że ten typ ładowarki ( zagięty) nie można wepchnąć do końca posłużyłem się rozgałęźnikiem i już jest oki |
|
|
|
 |
|
|