|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Auto Alarm |
Autor |
Wiadomość |
MarPod
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-09-2012, 09:20 Auto Alarm
|
|
|
Mam pytanie, mam w swoim Miśku zamontowany auto alarm, ale jak otwieram bądź zamykam samochód zdalnie nic mi nie "piszczy" Może trzeba coś odblokować? Pomożecie? Dzięki wielkie |
|
|
|
 |
kisian
Mitsumaniak kisian 00537
Auto: MSS 1.6 2003
Pomógł: 15 razy Dołączył: 16 Sty 2007 Posty: 546 Skąd: Wola Dębińska
|
Wysłany: 17-09-2012, 10:01
|
|
|
Może syrenę masz wyłączoną? Z reguły istnieje taka możliwość małym kluczykiem. |
|
|
|
 |
MarPod
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star
|
Wysłany: 17-09-2012, 10:05
|
|
|
Jak i gdzie ją włączyć ? |
|
|
|
 |
SiMa
Mitsumaniak

Auto: MSS 1.6 (4g18) Family 2004
Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Sty 2011 Posty: 368 Skąd: Opole; Kępno
|
Wysłany: 17-09-2012, 16:04
|
|
|
Ja mam w komorze silnika (zaraz przy przedniej szybie) takie jakby małe czarne pudełko z zaślepką. Tam wsadzasz taki mały kluczyk i przekręcać, aby wył/wł syrenę.
Nie mam akurat zdjęcia, ale myślę, że spokojnie znajdziesz
[ Dodano: 17-09-2012, 20:06 ]
 |
|
 |
zaqos
Mitsumaniak

Auto: Space Star 1,9DI-D
|
Wysłany: 19-09-2012, 01:18
|
|
|
Zależy jaki model i jakiego producenta masz alarmu, niektóre centralki można programować za pomocą pilota, tak jest np. przy centralkach TYTAN, tam wystarczy przy załączonym zapłonie 3x wcisnąć guzik zamykania na pilocie. Spróbuj gdzieś wyczytać producenta/model.
Poza tym (gdzieś o tym czytałem) w części europejskich krajów za takie "pik, pik" przy zamykaniu można dostać mandat... |
_________________ Nie dyskutuj z idiota - najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a potem zniszczy doswiadczeniem. |
|
|
|
 |
|
|