Zamknięty przez: Firebee 21-10-2012, 21:25 |
LICYTACJA NA RZECZ MMDZIECIOM!-KOSZULKI OD RAFAŁA JEMIELITY! |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-09-2012, 11:11 LICYTACJA NA RZECZ MMDZIECIOM!-KOSZULKI OD RAFAŁA JEMIELITY!
|
|
|
Zapraszam do licytacji Oficjalnych koszulek MMDzieciom przygotowanych razem z Mitsubishi Motors Polska z autografami osób, które przyłączyły się do naszej Akcji.
Licytację przeprowadzimy w tym temacie.
Licytujemy od kwoty 20zł. Wygrywają 3 najwyższe kwoty.
Prosimy bez komentarzy. Tylko licytowana kwota. Komentarze będą usuwane.
LICYTACJA TRWA DO 30 WRZEŚNIA 2012r. do godz. 20.00
Uzbierane kwoty z licytacji przekażemy na spełnianie marzeń dzieci nieuleczalnie chorych przebywających w Hospicjach na terenie całej Polski
Każda z osób, które przyłączyły sie do Akcji podpisywania naszych Oficjalnych koszulek otrzymuje od nas tytuł Honorowego Mitsumaniaka!
Aktualna licytacja dotyczy koszulek z Autografem Rafała Jemielity - Dziennikarza TVN Turbo oraz magazynu Playboy. A przede wszystkim BARDZO SYMPATYCZNEGO faceta, który zadeklarował chęć udzielania pomocy dzieciakom podczas organizowanych przez nas Akcji
Aktualni zwycięzcy licytacji:
1. bouli1978 - 61zł
2. Hubeeert - 60zł
3. Juicemann - 50zł
Rozmiary koszulek 1xXXL, 1xL, 1xM
osoba z najwyższą kwotą ma pierwszeństwo w wyborze rozmiaru koszulki, potem druga, itd.
dla jasności, ilość koszulek licytowanych nie jest mniejsza dlatego, że się Rafałowi, czy innym nie chciało podpisywać, ale dlatego, iż poprzednie licytacje miały dość małe zainteresowanie.
Więcej informacji (tvn.pl):
"Mam hopla na punkcie rajdów pustynnych!” - przyznaje. Jako dziennikarz brał udział w trzech edycjach Rajdu Dakar. „Tam trzeba być, trzeba zobaczyć to na własne oczy i poczuć te emocje!” – przekonuje. Rafał nie tylko pisze o tym co widzi, fotografuje także każde wydarzenie, którego jest uczestnikiem. Choć miał już wiele możliwości wzięcia udziału w wyścigach, na razie z nich nie skorzystał. „Mogłem jeździć Formułą 1, ale się do niej nie zmieściłem”. Nie ukrywa, że jest – jak sam siebie określa – duży i solidny. Z tego samego powodu ma kłopoty z prowadzeniem motocykla. Rafał podkreśla, że w motoryzacji to nie prędkość, rywalizacja i wygrana liczą się najbardziej. To, co kocha, to atmosfera towarzysząca wydarzeniom sportowym oraz ludzie biorący w nich udział. „Czerpię wewnętrzną radość z samej obecności na takich eventach” – przyznaje.
Rafał nie od razu zainteresował się dziennikarstwem. Na początku studiował chemię. Szybko jednak stwierdził, że to nie jego kierunek i nie do tego jest stworzony. Pracował w Radiu Kolor. - „Nie miałem o tym zielonego pojęcia, można powiedzieć, że przyszedłem tam prosto z ulicy. Jednak zostałem i z tego co widać, wyszedł ze mnie całkiem zgrabny dziennikarz” - dodaje z uśmiechem. Jednak to w Motomagazynie, do którego trafił potem, nauczył się warsztatu dziennikarskiego. W jego zawodowej karierze nie zabrakło także epizodu telewizyjnego, o ile epizodem można nazwać wydanie ponad 70 odcinków programu motoryzacyjnego - Rafał był wydawcą i dziennikarzem programu „Moc”. Jego debiutanckim programem telewizyjnym był „Motoszoł”, hit wiosny 2008 w TVN Turbo. Tam, występując w duecie z Borysem Czyżewskim, Rafał zyskał ogromną sympatię i uznanie widzów.
Po „Motoszoł” w karierze Rafała przyszła pora na pierwszy w Polsce teleturniej motoryzacyjny „Turbo Ring”. Razem z Borysem Czyżewskim i Jarosławem Maznasem tworzy trio dziennikarzy motoryzacyjnych, pełniących rolę jury w programie. Udział w programie telewizyjnym to dla Rafała „nowe doświadczenie, szkoła życia i mnóstwo emocji”.
 |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 30-09-2012, 22:15, w całości zmieniany 8 razy |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
|
Wysłany: 25-09-2012, 11:37
|
|
|
no to 20 PLN |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
JacekeR
Mitsumaniak
Auto: Nissan Qashkqai J10 2.0PB
|
Wysłany: 25-09-2012, 11:44
|
|
|
No to 30 zł |
|
|
|
 |
bouli1978
Mitsumaniak bouli
Auto: lancer 1.6
|
Wysłany: 25-09-2012, 20:56
|
|
|
no to 50 zł |
_________________ Gaz jest do zapalniczek
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 26-09-2012, 08:40
|
|
|
60 |
Just think...
. |
|
|
|
 |
pamar
Mitsumaniak Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
|
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
|
Wysłany: 26-09-2012, 11:11
|
|
|
50pln |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 26-09-2012, 11:31
|
|
|
POZWOLĘ SOBIĘ DODAĆ, IŻ ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ, ŻE RAFAŁ PRZEKAŻE OSOBIŚCIE OSOBIE LICYTUJĄCEJ PODPISANĄ PRZEZ SIEBIE KOSZULKĘ PODCZAS PROJEKTU, KTÓRY ZORGANIZUJĘ W RAMACH AKCJI MITSUMANIAKI DZIECIOM W PRZECIĄGU NAJBLIŻSZYCH DWÓCH MIESIĘCY W WARSZAWIE (oczywiście jeśli osoba wygrywająca będzie tego chciała) |
|
|
|
 |
bouli1978
Mitsumaniak bouli
|
Wysłany: 30-09-2012, 19:58
|
|
|
no to 61 |
 |
|
|
|
 |
bouli1978
Mitsumaniak bouli
|
Wysłany: 30-09-2012, 20:05
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
androzek
Forumowicz
Auto: był Outlander II 2.0 DID
|
Wysłany: 30-09-2012, 20:26
|
|
|
100 |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 30-09-2012, 21:34
|
|
|
gratuluje zwycięzcom, proszę o PW z adresami wysyłki i rozmiarem koszulek.
wylicytowane kwoty proszę przelać na konto mmdzieciom. koszta przesyłki ponoszę ja
pozdrawiam i dziękuję za licytację w imieniu Dzieciaków!
Oczywiście Rafał jak i pozostali podpisujący zostają naszymi Honorowymi Mitsumaniakami:)
Dopiszę ich wkrótce:) |
|
|
|
 |
bouli1978
Mitsumaniak bouli
|
Wysłany: 30-09-2012, 21:55
|
|
|
hmm, ale wyraźnie pisało, że licytacja odbywa się do godziny 20.00, czy może zmieniły się zasady???????? |
 |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 30-09-2012, 22:15
|
|
|
masz rację. nie spojrzałem na godzinę. już poprawiam. androzek - niestety podałeś kwotę po zakończeniu licytacji. |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 02-10-2012, 10:11
|
|