|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: fj_mike 15-10-2012, 13:38 |
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance 2002 Czaple, prosba o opinie |
Autor |
Wiadomość |
jafo2
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-10-2012, 22:46 [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance 2002 Czaple, prosba o opinie
|
|
|
galant
Cena 22300 ale dogadałem się na niższą.
Cytat: | Sprzedam Mitsubishi Galanta "wilk w owczej skórze" - Avance 2.5 V6 skrzynia biegów tiptronik-automat + możliwość zmiany ręcznej, skórzana tapicerka w stanie idealnym bez najmniejszych skaz, pojazd zarejestrowany i ubezpieczony w Polsce ( 3000zł w kieszeni) + roczna instalacja gazowa sekwencyjna - Faktura na 3400zł!!
Samochód od 1.5 roku w polskim klubie Mitsubishi,użytkowany przez 1 bardzo poważną osobę,świeci się w każdym miejscu,wszystko dopucowane i utrzymane na bardzo wysokim poziomie. Cała historia od 1.5 roku do WGLĄDU po uzgodnieniu telefonicznym.
W maju 2011 sprowadzałem osobiście ten samochód z Niemiec,zakupiłem go od prywatnego pierwszego właściciela po czym sprzedałem,teraz stało się tak,że jego właściciel oddał mi go w rozliczeniu za innego Galanta!
Jestem wręcz przekonany,że Galantów w takim stanie jeździ naprawde niewiele, samochód pod każdym względem utrzymany książkowo,na najmniejszą bzdure posiadam rachunek lub fakture,jak widac na zdjęciach -cały schowek dokumentów serwisowych + 5 Kluczyków,oraz 2 piloty.
Pozwole sobie wypisac kilka ostatnich istotnych wymian w aucie :
- 23.08.2011 :
Wymiana oleju silnikowego CASTROL EDGE 5W30
Wymiana płynu chłodniczego
Wymiana kompletnego rozrządu z pompą wody,napinaczem hydraulicznym , uszczelniaczami oraz wszystkimi paskami( następna wymiana rozrządu przy ok 240 000km )
25.01.2012 :
Olej silnikowy CASTROL EDGE 5w30 + filtry
Wymiana kopułki + Palec
Świece NGK Platynowe
Przewody wysokiego napięcia NGK
Wymiana uszczelek pokryw przód + tył
Wymiana uszczelniaczy gniazd świec
18.07.2012 :
Olej silnikowy + filtry
Wymiana wahacza prostego lewego
Regeneracja wahacza dolnego lewego ( banana)
Wymiana osłon przegubu strona lewa + opaski
Wymiana drążka kierowniczego lewego
GEOMETRIA.
Jak widac nawet w ostatnim czasie wymian było sporo,wszystkie kosztowne i bardzo ważne dla nowego właściciela.
Czyli tak naprawde do auta dołożono : 3000zł + 3400zł + 2900zł =9300zł to zbliżona wartość napraw i inwestycji z ostatniego roku,którą trzeba dołożyć do 70% sprowadzonych AVANCÓW,które początkowo kosztują 11-14tys zł.
Jeżeli szukasz pewnego samochodu do jazdy,to warto zainteresowac się tym,wszystko jest porobione na TOP STAN.
Autko posiada pełne wyposażenie : podgrzewane fotele,elektrycznie składane lusterka, radio Sony + 6 głośników, elektrycznie regulowane fotele, pełna skórzana tapicerka, 18 calowe alufelgi ( możliwość sprzedaży na innych/orginalnych ) , komplet kół zimowych w bardzo dobrym stanie , elektroniczne zegary, tempomat, halogeny i wiele wiele innych rzeczy.
Samochód zarejestrowany i opłacony, ubezpieczenie i przegląd do 4/2013, w pełni sprawny i gotowy do jazdy, 5 kluczyków + 2 piloty, dokumentacja serwisowa z Niemiec jak i Polski, orginalny przebieg 184 000km.
Więcej informacji telefonicznie.
|
Bardzo bym prosił jeśli jest ktoś kto się zna i może obejrzeć autko przede mną swoim fachowym okiem, będę bardzo wdzięczny. Wybieram się w piątek lub sobotę w tym tygodniu.
A może jest tu były właściciel tego autka podobno było klubowe.
Jeśli ktoś będzie mógł podjechać i obejrzeć autko prośba aby zwrócił uwagę na drugie autko tego sprzedawcy link do drugiego gala .
To drugie autko na które bym się decydował gdyby z tym pierwszym było coś nie tak. Ale mam nadzieje że wszystko będzie ok .
Na co zwrócić uwagę przy tiptronicu bo zawsze miałem manuala? |
_________________ Nie ma to jak miś!!! |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|