|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS ALL] [WNĘTRZE] Kłopot z otwieraniem drzwi |
Autor |
Wiadomość |
cakp
Mitsumaniak
Auto: MSS 1.6 Comfort 2004 4G18
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 347 Skąd: Mazury
|
Wysłany: 09-10-2012, 09:37
|
|
|
@up
Na zawiasach drzwi raczej nie podniesiesz. Nie wiem który do dzinks nie odskakuje ale ja bym najpierw potraktował wnętrze zamka sprayem do czyszcenia broni, być może piasek kurz blokuje. Ja go kupiłem w leroy merlin czy jak to sie piszę.
http://sklep.rusznikarnia...00ml-200ml.html
Srodek zostawia film olejowy nie spłukuje go woda i nie wysycha po czasie jak w przypadku WD40 po którym wszystko dodatkowo śniedzieje, super sprawa przed zimą w przypadku zamarzania drzwi.
Czy możesz zaznaczyć w którym miejscu to nie odskakuje?
http://allegro.pl/mitsubi...2624609194.html |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21022 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
Mehu
Forumowicz
Auto: Colt CZ3 Automat Benzyna 2006
|
Wysłany: 09-10-2012, 11:51
|
|
|
juz popsikalem, a blokuje sie ten haczyk co sie chowa jak zamykamy dzrzwi, jak bede mial czas to jeszcze sprobuje to co polecil kolega cns80.
[ Dodano: 10-10-2012, 12:15 ]
Cud po tym psikaniu na drugi dzień jak ręką odjął wszystko wróciło do normy drzwi działają bez zarzutu.Widocznie środek potrzebował trochę czasu by tam podocierac i porozpuszczać brudy jakieś. Polecam spray do broni i dzięki za pomoc. |
_________________ Pawel,Colt CZ3, |
|
|
|
 |
|
|