|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
65 urodziny "The Greatest" |
Autor |
Wiadomość |
dm17 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2007, 13:21
|
|
|
Ktoś się orientuje jak tam przebiega jego największa walka - z alzhaimerem (sorry, ale nie wiem jak się to pisze poprawine)? |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2007, 22:13
|
|
|
Gdy zapadł na chorobę Parkinsona, powiedział w wywiadzie dla "The New York Times Magazine" (1988): "Mam chorobę Parkinsona. Gdybym cieszył się doskonałym zdrowiem, gdybym wygrał swoje dwie ostatnie walki, gdybym nie miał kłopotów, ludzie baliby się mnie. Teraz mi współczują. Myśleli, że byłem supermenem. Teraz mogą powiedzieć - on jest człowiekiem, takim jak my. Też ma problemy".
W innym z licznych wywiadów, dla magazynu "The People", zapytany, czy żałuje, że w ogóle wszedł na ring zawodowy, odpowiedział: "Gdybym nie był bokserem, nie byłbym sławny. Gdybym nie był sławny, nie zdołałbym dokonać tego, co dokonałem".
Caly czas walczy z chorobą............. |
|
|
|
 |
|
|