Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pierwszy samochód-Proton
Autor Wiadomość
bialy09 
Nowy Forumowicz

Auto: Proton
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-10-2012, 15:43   Pierwszy samochód-Proton

Witam.Jestem nowy na forum :) .Poszukuję dla siebei swojego peirwszego samochodu.Mam propozycję kupna Protona z niemiec,za 5 tysięcy.Jest to samochód od znajomego moich rodziców.Narazie wiem tyle,ze jest z 99r i bardzo dobry stanie.Załozyłem ten temat,aby ktoś mi doradził czy warto.Za jakies 2 godziny zeskanuje zdjecia tego samochodu,oraz dowiem sie od kolesia wiecej info (jaki silnik,przebieg itp.).Jednak mam najważniejsze pytanie: Dlaczego nie mogę znaleźć tych samochodów na allegro?Czy jest to wogóle Mitsubishi?czy jakaś podróbka marki?

mirc23 
Mitsumaniak

Auto: brak
Wysłany: 26-10-2012, 18:15   

Proton to Malezyjska produkcja.
Proton produkował serię 300 i 400 czyli Colt i Lancer. Ogólnie nie jest to Mitsubishi ale w minimum 90% wygląda i ma rozwiązania jak Mitsubishi.
Pokaż auto które masz możliwość kupić, jaki silnik itd.

Na alledrogo znajdziesz kilka sztuk nie tylko pod mitsubishi, poszukaj dokładniej.

bialy09 
Nowy Forumowicz

Auto: Proton
Wysłany: 26-10-2012, 20:33   

Niestety,(a raczej lepiej) zmieniły sie plany.W poniedziałek będę oglądać miśka Colta,1996r, silnik 1.3 glx za 4300zł,więc temat można przenieść do działu o Colt.Jakie macie dla mnie rady,na co powinienem zwracać uwagę przy oglądaniu samochodu?

Odpowiedz do tematu