Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: fj_mike
13-12-2012, 23:04
Ocena auta ze zdjęć - przestroga
Autor Wiadomość
moniaquba
Forumowicz
UWAGA! OSZUST!

Auto: ZŁODZIEJ I OSZUST
Wysłany: 09-11-2012, 16:43   Ocena auta ze zdjęć - przestroga

Jak dla mnie był cały malowany.... I do tego dość nie udolnie.. i ten przebieg.. prawie 300 tys. pytanie ile na gazie??
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 13-12-2012, 23:07, w całości zmieniany 1 raz  

wilukce 
Mitsumaniak

Auto: Astra
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-11-2012, 17:02   

Kombinowany strasznie. Zgadzam się z moniaquba, dla mnie też większość elementów malowana. Szkoda zachodu iść w takiego trupa ...
3. RENAULT SCENIC 1.9dCi 105KM M/T 2003 (sprzedany)
4. MITSUBISHI GALANT 2.5 V6 A/T + LPG 1999 (sprzedany)
5. RENAULT Clio II 1.2 8V 1998 (sprzedany)

cichy1124 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2A 2.0+LPG tiptronic
Wysłany: 09-11-2012, 21:07   

tak też myślałem, dzieki

Ochlik 
Forumowicz

Auto: Galant EA5W 2,5 V6
Wysłany: 09-11-2012, 22:53   

moniaquba napisał/a:
Jak dla mnie był cały malowany.... I do tego dość nie udolnie.. i ten przebieg.. prawie 300 tys. pytanie ile na gazie??

Przez takie wypowiedzi w Polsce cały czas kręcą liczniki. Człowieku ogarnij się.

Ten Galant powinien mieć 450-500 tys. km. To że pokazał 300 to pewnie dlatego że on nie kręcił tylko porzedni właściciel.
300 tys. km. przez 15 lat to minimalny przebieg tego auta - 20 tys. km. rocznie. Ja mam samochód z 2010 r. z przebiegiem 130 tys. km. i uważam że trafiłem na naprawdę bardzo dobry egzemplarz . Nikogo nie powinno w tych czasach dziwić że do samej pracy mamy 30 - 50 km. w jedną stronę . Czyli tygodniowo ok. 2 tys. km. Czyli rocznie sam dojazd do pracy to ok. 16 k. km. A gdzie wakacje , wyjazdy dla przyjemności ?

Nie wypowiadam się dobrze o tym modelu bo w/g mnie to ulep , ale pamiętajcie że to auto ma 15 lat !!!
Czego chcecie 149 tys. km ????

Dlatego są robione korekty .

moniaquba
Forumowicz
UWAGA! OSZUST!

Wysłany: 09-11-2012, 23:59   

Zgadzam się z tym! Nie zrozumiałeś mnie :) Lepiej wiedzieć że jest 300 tys. niż mieć 150 tys. i nie wiedzieć ile było. Chodziło mi o przebieg na gazie!! Przyznasz że to ma znaczenie :) Biorąc pod uwagę jak to auto wygląda zakładam że o silnik ktoś bardzo nie dbał. I trochę mniej emocji kolego Ochlik oraz doboru słów z większą uwagą :) Nie czuje potrzeby ogarniać się - jest ok :mrgreen:

Ochlik 
Forumowicz

Wysłany: 10-11-2012, 00:16   

Nie odbieraj mojej wypowiedzi personalnie. Poprostu mam uczulenie na kręcenie. Ja też miałem Galanta z 97 r. Sprzedałem to auto drogo , nawet mogę przyznać że drożej niż kupiłem , ale dzięki forum naprawdę dbałem o autko. Wszystkie gumki , olej w skrzyni , itd itp były nad wyrost wymieniane.
Sprzedałem Galanta z przebiegiem 246 tys. km. .
Po dwóch mieisącach pojawił się na alledrogo z przebiegiem 169 tys. km.

I wyobraź sobie że po 2 dniach został sprzedany.

Dla mnie to poprostu , nie nie będę klnął.

Dlatego jestem tak wyczulony na przebieg.

Tak informacyjnie Galant z tym silnikiem jest naprawdę wyjątkowy jeśli chodzi o o gaz .

Pod warunkiem że jest dobrze dobrany.

Pozdrawiam \\Ochlik

moniaquba
Forumowicz
UWAGA! OSZUST!

Wysłany: 10-11-2012, 00:18   

OK nic się nie dzieje:) zgadzam się z Tobą w 100% ale Polacy to taki Naród - że wolą mieć kręcony licznik :)

Ochlik 
Forumowicz

Wysłany: 10-11-2012, 00:20   

To mój były Galant http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=58436Galant Forum

jerek 
Nowy Forumowicz

Auto: galant
Wysłany: 16-11-2012, 23:38   

Galant sprzedany . Śmieszne są wasze wróżby na podstawie zdjęć naprawdę :badgrin:

Nie widzieli auta a już go pomalowali i to w rożnych kolorach .

Za to wasze galanty są zapewne lepsze niż z fabryki wyszły

moniaquba
Forumowicz
UWAGA! OSZUST!

Wysłany: 16-11-2012, 23:57   

Szczególnie że to Twój :)

jerek 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 17-11-2012, 00:01   

zgadza sie był mój , nigdzie nie napisałem ze nie mój.

moniaquba
Forumowicz
UWAGA! OSZUST!

Wysłany: 17-11-2012, 00:02   

Twój komentarz został zgłoszony do administratora.. Bo nie tyczy się niczego ani u mnie ani u wilukce w historii auta gdzie go zamieściłeś. Nie znasz zasad forum. Kolega który szuka auta - zadał pytanie każdy mu odpowiedział co myślał po to tu m.in jesteśmy. Nikt nie musi do tego się stosować. A Twoje komentarze nie tyczą się niczego do tego są nie na temat.

jerek 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 17-11-2012, 00:04   

dlaczego się nie tyczy ???? mam takie samo prawo oceniać auta po zdjęciach jak WY !!!!

i po to zakładacie tematy aby inni mogli w nich napisac co mysla o waszych super maszynach

moniaquba
Forumowicz
UWAGA! OSZUST!

Wysłany: 17-11-2012, 00:08   

Tyle że kolega wilukce wcale nie ma już auta. Poza tym pokopiowałeś nasze wypowiedzi i po wklejałeś w nasze historie.. Nie wiem przez zazdrość, głupotę?? Może jedno i drugie. Nie udzielasz się tu nie znasz zasad. Twoje posty zgłoszone są do administratora i moderatora. Nie tyczą się niczego są napisane z jakiejś chorej zemsty nawet nie napisane - SKOPIOWANE! A Ty kolego nie założyłeś tematu żaden temat w któym się wypowiadasz nie jest Twój. Zgłaszam kolejny post!!

jerek 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 17-11-2012, 00:14   

a zgłaszaj sobie gdzie chcesz

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi