Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
nowe hamulce i sprzeglo
Autor Wiadomość
rOOmak
[Usunięty]

Wysłany: 22-01-2007, 13:02   nowe hamulce i sprzeglo

Witam!
Gdybyscie mieli założyc sprzęgło do Eclipsa v6 3.0l to co byscie wybrali. Auto uzytkowane cywilnie ale jezdze bardzo dynamicznie i czasami stoje godzinami w korkach gdzie szoruje na polsprzegle.
To samo pytanie co do hamulcow.Tarcze klocki i ewentualnie zaciski.
Hamulce nawet dobrze dzialaja jak sa zimne.Ostatnio jednak musiałem ze 180 wychamowac do zera.Nie lubie zdzierac opon wiec troche przygrzalem tarcze. Wychamowalem na grubosc lakieru.
Nie ograniczam sie finansowo, ale nie chce wydac majatku na cos co mi sie nie przyda dlatego prosze was zebyscie mi polecili cos odpowiedniego.

TommiCrazy 
Forumowicz
VR-4 LIFE

Auto: UKOCHANE
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-01-2007, 10:09   

kiepucziego zapytaj :D to jest guru eclipsa i tez jest z JU ES EJ

Co do hamucow to ja osoiscie mierze w AP RACING LUB TAROX jak juz mial bym miec cos naprawde dobrego, lecz niestety mowie to nie na doswiadczeniu swoim a na opiniach z innych forum'ow, czesto mozna dorwa bardzo ostry zestaw zaciskow + tarcz na ebay.
niewiem jakie mocowania sa w tych nowych eclipsach ale wiem ze jesli chodzi o przod auta to tamte systemy da sie wymieniac pomiedzy roznymi modelami miskow.

a co do sprzegiel to jest chyba jednak stala zaleznosc twarde sprzeglo -osiagi i dyskomfort
miétkie sprzegielko - komfort ale zas nie to czego szukasz w sporcie.
Chyba ze ktos juz wymyslil takie panaceum na wszystko...
Outlander 2.0 PHEV 5HS

Odpowiedz do tematu