|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przepływomierz |
Autor |
Wiadomość |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11196 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 10-12-2012, 18:32 Przepływomierz
|
|
|
Do rzeczy.Zastanawia mnie,po co w przepływomierzu jest montowany taki"plasterek miodu"?jakie ma zadanie?pytam,bo ostatnio kilka razy gaz się cofnął,i ta część jest uszkodzona.Naprawiłem go w miarę możliwości,ale nie jest to łatwe.czego mogę się spodziewać jeśli ta część nie jest do końca sprawna? |
|
 |
Kamil_Ziomek
Mitsumaniak
Auto: EA2A 1998
Pomógł: 8 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 648 Skąd: Żyraków
|
Wysłany: 10-12-2012, 22:06
|
|
|
Przepływomierz przestanie działać. Wpisz maf wikipedia w google i wszystkiego się dowiesz Kod: | http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Mass_flow_sensor&prev=/search%3Fq%3Dmaf%2Bwikipedia%26hl%3Dpl%26tbo%3Dd%26biw%3D1024%26bih%3D651&sa=X&ei=D07GUOP4Ncjk4QTwgYGABQ&ved=0CD0Q7gEwAg |
|
_________________ Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika.
 |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11196 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 11-12-2012, 16:42
|
|
|
Kamil_Ziomek napisał/a: | Przepływomierz przestanie działać. Wpisz maf wikipedia w google i wszystkiego się dowiesz |
Wiem że nie działa,bo zgłosił błedy a wilkipedji jakoś nie ufam,i nie lubię tego portalu miałem nadzieję że ktoś to wyjaśni,i nie tylko ja będę miał z tego pożytek |
|
 |
|
|