Nawigacja - problem z aktualizacja |
Autor |
Wiadomość |
antinet
Nowy Forumowicz
Auto: evox
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-12-2011, 16:58 Nawigacja - problem z aktualizacja
|
|
|
Probuje odszukac tematy o aktualizacji nawigacji mmcs ale cos wyszukiwarka nie wskazuje odpowiednich tematow...
Problem jest taki:
Auto z USA - mam taka navi jak na dole foto(Evo X)
Podlaczam pod komputer ale system nie widzi dysku jako normalna partycje (Win7). Pewnie trzeba uzyc zewnetrznego oprogramowania do wgrania najnowszych map (te juz mam) - ale wlasnie jakiego ?
 |
|
|
|
 |
sylb
Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-12-2011, 17:56
|
|
|
Na tym forum nie dostaniesz odpowiedzi jak to robić, ale sprawdź dział z tematami usuniętymi.
Lub zaprzyjaźnij się z google. |
|
|
|
 |
Andy Lee [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2012, 15:38 mmcs oryginał
|
|
|
Na necie dużo jest info w tym temacie. Ale zgodnie z litera prawa mówimy o oryginałach, więc podzwoniłem po ASO - peugeot citroen i mitsubishi i mam następujące wyniki mojej sondy:
- cena płytki waha się od 170 euro w Niemczech (czyli około 680 zł) poprzez 780 zł (peugeot warszawa) 800 zł (citroen warszawa) do uwaga - 1200 zł (!!!!!!) (Mitsubishi Białystok). Nie mam pojęcia skąd taka rozbieżność cenowa bo mówimy o tym samym produkcie - paranoja. |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 17-12-2012, 18:37 Re: mmcs oryginał
|
|
|
Andy Lee napisał/a: | Na necie dużo jest info w tym temacie. Ale zgodnie z litera prawa mówimy o oryginałach, więc podzwoniłem po ASO - peugeot citroen i mitsubishi i mam następujące wyniki mojej sondy:
- cena płytki waha się od 170 euro w Niemczech (czyli około 680 zł) poprzez 780 zł (peugeot warszawa) 800 zł (citroen warszawa) do uwaga - 1200 zł (!!!!!!) (Mitsubishi Białystok). Nie mam pojęcia skąd taka rozbieżność cenowa bo mówimy o tym samym produkcie - paranoja. | Oj Grafix, Grafix....... |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
|