|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
podkręcić Evo ale..... |
Autor |
Wiadomość |
jockn [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2007, 22:14 podkręcić Evo ale.....
|
|
|
Witam. Mam takie pytanko do Was. Orientuje sie może ktoś do jakich granic i co dokładnie może ulepszyć,podkręcić, zamontować itd itd(generalnie silnik-moc,zawieszenie,hamulce no i felgi jakies fajne) z tym że są dwa warunki: pierwszy to gwarancja......tak żeby jej nie stracić a drugie to lokalizacja. Okolice Krakowa. Słyszałem że w wawie bodaj Auto GT podkreca z fabryczna gwarancją ale to troche daleko. W ostateczności może bym i brał pod uwage ale jakby była gdzieś bardziej na południu jakaś firma to byłoby fajniej.Z góry dzięki za info. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-01-2007, 23:39
|
|
|
jockn napisał/a: | pierwszy to gwarancja......tak żeby jej nie stracić | AutoGT
jockn napisał/a: | drugie to lokalizacja. Okolice Krakowa. | najblizej Krakowa to tez AutoGT - sprobuj jeszcze w MOTO Katowice - ZTCW oni szykowali samochod dla T. Nagorskiego. No i zapytaj na tym forum -> http://evo.org.pl/index.php
edit: widze, ze pytales |
Just think...
. |
|
|
|
 |
jockn [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2007, 23:50
|
|
|
he he no pytałem....sie tak właśnie obawiałem że dopiero wawa.....ale nie omieszkam poszukac czegos o MOTO. Dzieki za info |
|
|
|
 |
|
|