|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z odpaleniem oraz utrzymaniem obrotow |
Autor |
Wiadomość |
patrol2124
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 1,8 GDI 98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-12-2012, 17:28 Problem z odpaleniem oraz utrzymaniem obrotow
|
|
|
Witam
Zwracam sie z prosba o pomoc gdyz moja carisma od pol roku nie moge z nia dojsc do ladu bylem u elektronika i blad jest tylko jeden niskie cisnienie paliwa a sprawdzal cisnienie i podaje wlasciwe.Wymienialem juz trzy razy przepustnice bo niemogl utrzymac silnik wolnych obrotow teraz po wymianie utrzymuje lecz na biegu jalowym zapala sie zolta kontrolka ze jest niskie cisnienie paliwa ,sprawdzal pompe mechanik i podaje wlasciwe i dzwi mnie jedno jezdze nia od dwoch lat do kraju w jedna strone1300 km i nie ma ptroblemu samochod spala srednio 7/2 l/kma na miejscu roznie teraz np.15l/km wiec co wy otym myslicie moze wiecie co to moze byc bo ja jeszcze zastanawiam sie nad sterownikiem bo po odloczeniu bateri na moment i ponownemu podloczeniu silnik pracuje normalnie a ujade zaledwie z garazu i po zatrzymaniu sie np. na swiatlach zapala sie ta kontrolka i przy ruszeniu zaczyna szarpac i gasnas .
Pozdrawiam Wszystkich |
|
|
|
 |
mateusz8230
Forumowicz
Auto: MitsubishiCarisma 1998.1.8GDi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 12 Kwi 2012 Posty: 344 Skąd: Ostrów Wielkopolski
|
|