|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebne dystanse lub sprawdzony tokarz |
Autor |
Wiadomość |
Daro
Mitsumaniak

Auto: Carisma I
Kraj/Country: Belgium
|
Wysłany: 11-01-2013, 10:25 Potrzebne dystanse lub sprawdzony tokarz
|
|
|
Cześć Wam! Potrzebuję pomocy, wstawiłem auto do warsztatu, w którym niestety "zaginęły" moje dystanse zmieniające rozstaw śrub z 5x114,3 na 5x120, w związku z czym nie mogę teraz założyć kół i samochód stoi na kobyłkach :-/ Czy ktoś z Was zna może sprawdzonego tokarza chociażby z okolic Warszawy, który wykonałby dwie sztuki takich dystansów na wzór dwóch, które mi zostały na tylnych kołach? Jaki to mógłby być koszt? A może ktoś z Was ma jakiś pomysł, gdzie coś takiego można dostać? Z góry wielkie dzięki za pomoc, bo jestem w niezłej teraz |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 11-01-2013, 12:04
|
|
|
ew. pożycz od kogos dwie felgi na 5x114,3 |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
Zhan
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 '99 EA5A tiptronic
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-01-2013, 01:50
|
|
|
Daro, mam dobrego tokarza w Józefowie/Międzylesiu, zrobi wszystko co się da zrobić, potrzebny tylko rysunek. |
|
|
|
 |
|
|