Matejo i Colt GTI |
Autor |
Wiadomość |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 02-08-2012, 13:23
|
|
|
Matejo, co było przyczyną? |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 02-08-2012, 14:06
|
|
|
londolut, Power transistor |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
Matejo
Mitsumaniak Mateusz

Auto: Colt CA5A
|
Wysłany: 25-09-2012, 20:04
|
|
|
dawno nic nie pisałem bo trochę mi się prywatne sprawy poplątały ale już sie wychodzi na prostą ,
niestety też część nie potoczyło się po mojej myśli i niestety nabyłem status Bezrobotnego
i niestety w Colciku nic się nie zmieniło poza kolejnymi wlepami pod machą i zmianą koloru zacisków na niebieski.
poniżej kilka aktualnych fotek dla ludzi interesujących się losem Żuczka:
 |
|
|
 |
Matejo
Mitsumaniak Mateusz

|
Wysłany: 27-10-2012, 13:48
|
|
|
W związku z dużymi opadami śniegu w moim mieście i okolicach Colcik został zmuszony do założenia obuwia zimowego i teraz tak się prezentuje:
 |
|
|
 |
Instru
Forumowicz www.aerografit.pl

Auto: Lancer CK1A 1998 1.3l 4G13
|
Wysłany: 27-10-2012, 17:54
|
|
|
Koncepcja obuwia zimowego jest Twojego pomysłu? Mi osobiście strasznie to nie siada. Proponowałbym środek czarny lub grafit. Rant mógłby zostać zielony, choć zmiana na niebieski wyszłaby na plus. Za to letni set prezentuje się bardzo przyzwoicie Wiem, że większość traktuje zimowe obuwie na zasadzie "byle by tylko przejeździć tą zimę" jednak warto choćby wziąść pędzel, Śnieżkę i zadbać o to by nie prezentowało się jak kupa przez tą 1/4 roku . Ogólnie autko bardzo ciekawe. |
|
|
|
 |
Matejo
Mitsumaniak Mateusz

|
Wysłany: 28-10-2012, 10:05
|
|
|
Instru napisał/a: | Koncepcja obuwia zimowego jest Twojego pomysłu? Mi osobiście strasznie to nie siada. Proponowałbym środek czarny lub grafit. Rant mógłby zostać zielony, choć zmiana na niebieski wyszłaby na plus. Za to letni set prezentuje się bardzo przyzwoicie Wiem, że większość traktuje zimowe obuwie na zasadzie "byle by tylko przejeździć tą zimę" jednak warto choćby wziąść pędzel, Śnieżkę i zadbać o to by nie prezentowało się jak kupa przez tą 1/4 roku . Ogólnie autko bardzo ciekawe. |
tak obuwie zimowe jest mojego pomysłu, miała być szeroka stal ale nie zdążyli zrobić na czas i teraz będzie trzeba poczekać na następny sezon zimowy.
Głównym celem pomalowania na takie kolory , to żeby zwracało uwagę i było śmieszne czyli żeby ktoś kto to zobaczy odrazu się uśmiechnął.
a co innego że mi się jednak podoba. |
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 28-10-2012, 23:42
|
|
|
Matejo napisał/a: | żeby ktoś kto to zobaczy odrazu się uśmiechnął | To masz jak w banku |
|
|
|
 |
mlodam
Mitsumaniak żółta pszczółka

Auto: Mitsubishi Colt
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 07 Paź 2012 Posty: 996 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 29-10-2012, 00:02
|
|
|
Matejo napisał/a: | Instru napisał/a: | Koncepcja obuwia zimowego jest Twojego pomysłu? Mi osobiście strasznie to nie siada. Proponowałbym środek czarny lub grafit. Rant mógłby zostać zielony, choć zmiana na niebieski wyszłaby na plus. Za to letni set prezentuje się bardzo przyzwoicie Wiem, że większość traktuje zimowe obuwie na zasadzie "byle by tylko przejeździć tą zimę" jednak warto choćby wziąść pędzel, Śnieżkę i zadbać o to by nie prezentowało się jak kupa przez tą 1/4 roku . Ogólnie autko bardzo ciekawe. |
tak obuwie zimowe jest mojego pomysłu, miała być szeroka stal ale nie zdążyli zrobić na czas i teraz będzie trzeba poczekać na następny sezon zimowy.
Głównym celem pomalowania na takie kolory , to żeby zwracało uwagę i było śmieszne czyli żeby ktoś kto to zobaczy odrazu się uśmiechnął.
a co innego że mi się jednak podoba. |
mi sie tam podobaja
lubie wybryki |
_________________ "Przez Pierwsze 10sekund od startu jestem wolna! Nie ma nic :ani przeszłośći, ani przyszłośći- liczy się tylko ta chwila , ten moment... wszystko inne znika!" |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 30-10-2012, 00:03
|
|
|
zgadzam sie z przedmówczynią..;-) |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
Matejo
Mitsumaniak Mateusz

|
Wysłany: 11-11-2012, 16:23
|
|
|
Aby sztywna była furka założona musi być rozpórka heh Nowy nabytek do Miśka
 |
|
|
 |
Matejo
Mitsumaniak Mateusz

|
Wysłany: 19-01-2013, 18:14
|
|
|
dziś na szybko przymierzyłem OEM owiewki, strasznie ciężko się je zakłada masakra:
a tu fotka kolejnych modów jakie będą w Colcinie:
 |
|
|
 |
BeNeK
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 1.8 16v140km
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Wrz 2010 Posty: 678 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 19-01-2013, 18:49
|
|
|
Matejo, w sensie wskaźniki pod turbo ? |
_________________ “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców”
ś.p. Colin McRae |
|
|
|
 |
Matejo
Mitsumaniak Mateusz

|
Wysłany: 20-01-2013, 18:26
|
|
|
chciałbym ale narazie mnie nie stac będą tam wskaźniki takie jakie potrzebne sa wg mnie w silniku n/a czyli temp. oleju, ciśn. oleju i voltomierz. |
|
|
 |
Matejo
Mitsumaniak Mateusz

|
Wysłany: 10-02-2013, 20:52
|
|
|
Dziś mi się nudziło i pstryknąłem lewarkiem kilka fotek Colcikowi, poniżej 3 z nich:
 |
|
|
 |
BeNeK
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 1.8 16v140km
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Wrz 2010 Posty: 678 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 10-02-2013, 22:09
|
|
|
Matejo, wydech porażka , ale jak by pominac ten wydech to na prawdę spoko !
Szukaj jakiegoś używanego kakimoto bądź fujitsubo z tym powinno być mu do twarzy |
_________________ “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców”
ś.p. Colin McRae |
|
|
|
 |
|