|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] GALANT 2,5 V6 160KM AVANCE ! MANUAL ! Zduńska W |
Autor |
Wiadomość |
sokol22
Nowy Forumowicz

Auto: dwa mitsu toyota i mazda
Kraj/Country: Norway
|
Wysłany: 22-01-2013, 13:20 [EAx 97-04] GALANT 2,5 V6 160KM AVANCE ! MANUAL ! Zduńska W
|
|
|
Witam,
Czy ktos cos wie moze na temat tego auta ?
http://moto.allegro.pl/mi...2951447028.html
Kod: |
Przedmiotem mojej aukcji jest piękny Mitsubishi Galant w wersji Avance z wspaniałym i niezawodnym silnikiem 2,5 v6. Auto z tym silnikiem spisuje sie rewelacyjnie, jazda nim to czysta przyjemność(kto szuka takiego auta, wie o czym mówie )...
Rok produkcji to koniec 2000 roku, natomiast modelowo jet to 2001(po nr vin juz wychodzi 2001 rok)
Jeśli chodzi o stan techniczny:
Galant pali bez zarzutu, piękny dzwiek silnika v6 :). Zawieszenie sztywne, bez żadnych luzów, hamulce w jak najlepszym porządku, sprawny abs,... przebieg jest w 100%-ach oryginalny(książka serwisowa, faktury).
Stan wizualny:
Auto w 100%-ach bezwypadkowe!!. Środek czysty i zadbany; żadnych plam, dziur, pęknieć. Właściciel niepalący...
Mitsubishi bardzo bogato wyposażone:
*abs
*manualna skrzynia biegów
*wspomaganie kierownicy
*centralny zamek
*tempomat
*komputer pokładowy
*klimatronic
*4xel.szyby
*el.lusterka
*el składane lusterka
*el. reg. świateł
*el. regulacja foteli
*el. wysuwana antena
*piękna, skórzana tapicerka
*podgrzewane fotele
*radio cd
*alufelgi 17"
*halogeny
*i wiele innych...
Cena: 12,900(do negocjacji)+opłaty...
Szczegółowych informacji udziele pod numerem tel. 726-329-435
Auto do obejrzenia w Zduńskiej Woli(woj.łódzkie) |
Pozdr |
|
|
|
 |
Glebogryzarka
Nowy Forumowicz BMW <3

Auto: e39
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-01-2013, 13:55
|
|
|
też jestem zainteresowany. jedyne co się dowiedziałem, bo leniwy jestem, to sprzedaje go drobny handlarz z reguły mazd. |
_________________ Szukam - Galant, najlepiej po 2000 roku, 2.5l v6, raczej manual, cena tak myślę do 15000pln |
|
|
|
 |
|
|