|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 Sport Gliwice, prośba o opinię |
Autor |
Wiadomość |
Achelus
Nowy Forumowicz
Auto: Opel Vectra C 1.9 CDTI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-01-2013, 12:01 [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Sport Gliwice, prośba o opinię
|
|
|
Witam,
jestem zainteresowany kupnem Galanta, dołączenia do zacnego grona mitsumaniaków,
prosiłbym o opinię na temat ogłoszenia z allegro:
Kod: | Do zaoferowania mam samochód osobowy Mitsubishi Galant wersja SPORT,
silnik V6 2,5l
rok produkcji 1999
Cena 8 990 zł zawiera:
opłaconą akcyzę
tłumaczenie dokumentów
badanie techniczne
Wystawiam fakturę zakupu (kupujący nie płaci podatku od czynności cywilno-prawnych w wys.2% )
|
sprzedawca zgodził się na sprawdzenie auta w ASO - w Katowicach mam 2 do wyboru więc tutaj chciałem autko sprawdzić, w tej cenie nie spodziewam się jakiejś super rewelacji, nie mniej szukam auta w które nie będe musiał na dzień dobry wyłożyć 10tyś, bo tylko dlatego zmieniam z mojej Viki na starszy bo potrzebuję tu i teraz gotówki.
Czytałem dużo postów o tym handlarzu z Gliwic, czego się głównie wystrzegać, na co patrzeć?
Widzę że ciężko o sedany na rynku wtórnym
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
fefet
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2.5 V6,1998r
|
Wysłany: 29-01-2013, 16:14
|
|
|
Ja kupiłem swojego Galanta od tego Pana w stycznu tego roku i jak narazie jestem zadowolony z samochodu.
Wszystkie formalności z papierami były załatwione bez problemu.
Z góry mówię,że musisz przygotowac się na kupno opon (ja swojego kupilem z oponami letnimi ktore od razy nadawaly sie do kosza) i rzeczy typu krójkąt,gaśnica itp bo tego tam nie znajdziesz i oczywiście filtry.No ale to już są pierdoły |
|
|
|
 |
firstmate
Mitsumaniak

Auto: Avance 2,5 V6
|
Wysłany: 30-01-2013, 20:42 Re: Galant 2,5V6 Sport Gliwice, prośba o opinię
|
|
|
Achelus napisał/a: | Witam,
jestem zainteresowany kupnem Galanta, dołączenia do zacnego grona mitsumaniaków,
prosiłbym o opinię na temat ogłoszenia z allegro:
sprzedawca zgodził się na sprawdzenie auta w ASO - w Katowicach mam 2 do wyboru więc tutaj chciałem autko sprawdzić, w tej cenie nie spodziewam się jakiejś super rewelacji, nie mniej szukam auta w które nie będe musiał na dzień dobry wyłożyć 10tyś, bo tylko dlatego zmieniam z mojej Viki na starszy bo potrzebuję tu i teraz gotówki.
Czytałem dużo postów o tym handlarzu z Gliwic, czego się głównie wystrzegać, na co patrzeć?
Widzę że ciężko o sedany na rynku wtórnym
Pozdrawiam |
Dla samego breloczka kupiłbym go w ciemno :d
Tak na powaznie trudno ocenic dokladnie po zdj, jesli jestes zainteresowany jedz zobacz, podjedz do ASO.
Super rewelacji to napewno sie nie spodziewaj.
10 tys nie bedzie trzeba wlozyc, ale jak dobrze policzysz wszystko i na dobrych klamotach i bedzie to tylko rozrzad to juz bedzie ok 1,5 tys |
_________________ ".... na zawsze z winyli"
 |
|
|
|
 |
Achelus
Nowy Forumowicz
Auto: Opel Vectra C 1.9 CDTI
|
Wysłany: 01-02-2013, 22:36
|
|
|
Już miałem po niego jechać jak handlarz powiedział że jest zarezerwowany i ktoś będzie już go oglądał a tak mi się podobał ehhhh. Wątpie żeby ktoś pojechał i nie wziął, z drugiej strony jak się nie zdecyduje to znaczy że padaka(?) |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 02-02-2013, 08:02
|
|
|
Achelus napisał/a: | Wątpie żeby ktoś pojechał i nie wziął, z drugiej strony jak się nie zdecyduje to znaczy że padaka(?) | Nic nie znaczy, dla jednego dołek na drzwiach będzie dyskwalifikował auta, innemu zas nie będzie przeszkadzać znaczna rdza na elementach nadwozia |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 02-02-2013, 11:33
|
|
|
Achelus, daleko nie masz, już dawno powinieneś go oglądać. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|