Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 Sport Gliwice, prośba o opinię
Autor Wiadomość
Achelus 
Nowy Forumowicz

Auto: Opel Vectra C 1.9 CDTI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-01-2013, 12:01   [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Sport Gliwice, prośba o opinię

Witam,

jestem zainteresowany kupnem Galanta, dołączenia do zacnego grona mitsumaniaków,

prosiłbym o opinię na temat ogłoszenia z allegro:

Kod:
Do zaoferowania mam samochód osobowy Mitsubishi Galant wersja SPORT,
silnik V6 2,5l
rok produkcji 1999

Cena 8 990 zł zawiera:

opłaconą akcyzę

tłumaczenie dokumentów

badanie techniczne

Wystawiam fakturę zakupu (kupujący nie płaci podatku od czynności cywilno-prawnych w wys.2% )

sprzedawca zgodził się na sprawdzenie auta w ASO - w Katowicach mam 2 do wyboru więc tutaj chciałem autko sprawdzić, w tej cenie nie spodziewam się jakiejś super rewelacji, nie mniej szukam auta w które nie będe musiał na dzień dobry wyłożyć 10tyś, bo tylko dlatego zmieniam z mojej Viki na starszy bo potrzebuję tu i teraz gotówki.

Czytałem dużo postów o tym handlarzu z Gliwic, czego się głównie wystrzegać, na co patrzeć?

Widzę że ciężko o sedany na rynku wtórnym :?

Pozdrawiam

fefet 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2.5 V6,1998r
Wysłany: 29-01-2013, 16:14   

Ja kupiłem swojego Galanta od tego Pana w stycznu tego roku i jak narazie jestem zadowolony z samochodu.
Wszystkie formalności z papierami były załatwione bez problemu.
Z góry mówię,że musisz przygotowac się na kupno opon (ja swojego kupilem z oponami letnimi ktore od razy nadawaly sie do kosza) i rzeczy typu krójkąt,gaśnica itp bo tego tam nie znajdziesz i oczywiście filtry.No ale to już są pierdoły :P

firstmate 
Mitsumaniak

Auto: Avance 2,5 V6
Wysłany: 30-01-2013, 20:42   Re: Galant 2,5V6 Sport Gliwice, prośba o opinię

Achelus napisał/a:
Witam,

jestem zainteresowany kupnem Galanta, dołączenia do zacnego grona mitsumaniaków,

prosiłbym o opinię na temat ogłoszenia z allegro:

sprzedawca zgodził się na sprawdzenie auta w ASO - w Katowicach mam 2 do wyboru więc tutaj chciałem autko sprawdzić, w tej cenie nie spodziewam się jakiejś super rewelacji, nie mniej szukam auta w które nie będe musiał na dzień dobry wyłożyć 10tyś, bo tylko dlatego zmieniam z mojej Viki na starszy bo potrzebuję tu i teraz gotówki.

Czytałem dużo postów o tym handlarzu z Gliwic, czego się głównie wystrzegać, na co patrzeć?

Widzę że ciężko o sedany na rynku wtórnym :?

Pozdrawiam

Dla samego breloczka kupiłbym go w ciemno :d

Tak na powaznie trudno ocenic dokladnie po zdj, jesli jestes zainteresowany jedz zobacz, podjedz do ASO.
Super rewelacji to napewno sie nie spodziewaj.
10 tys nie bedzie trzeba wlozyc, ale jak dobrze policzysz wszystko i na dobrych klamotach i bedzie to tylko rozrzad to juz bedzie ok 1,5 tys

Achelus 
Nowy Forumowicz

Auto: Opel Vectra C 1.9 CDTI
Wysłany: 01-02-2013, 22:36   

Już miałem po niego jechać jak handlarz powiedział że jest zarezerwowany i ktoś będzie już go oglądał :( a tak mi się podobał ehhhh. Wątpie żeby ktoś pojechał i nie wziął, z drugiej strony jak się nie zdecyduje to znaczy że padaka(?)

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 02-02-2013, 08:02   

Achelus napisał/a:
Wątpie żeby ktoś pojechał i nie wziął, z drugiej strony jak się nie zdecyduje to znaczy że padaka(?)
Nic nie znaczy, dla jednego dołek na drzwiach będzie dyskwalifikował auta, innemu zas nie będzie przeszkadzać znaczna rdza na elementach nadwozia
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 02-02-2013, 11:33   

Achelus, daleko nie masz, już dawno powinieneś go oglądać.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Odpowiedz do tematu