|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zderzak i nadkole |
Autor |
Wiadomość |
paweldz
Nowy Forumowicz
Auto: MSS 19.DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-01-2013, 11:10 Zderzak i nadkole
|
|
|
Wracając dzisiaj po nocy z pracy zaliczyłem pobocze i uderzyłem najpierw w chodnik potem w słupek i tutaj moje pytanie, czy ktoś ma do sprzedania przedni zderzak(wersja po lifcie) lub zna osobę która ma cos takiego do sprzedania? z gory dziekuje |
|
|
|
 |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 31-01-2013, 21:47 Re: Zderzak i nadkole
|
|
|
paweldz napisał/a: | Wracając dzisiaj po nocy z pracy zaliczyłem pobocze i uderzyłem najpierw w chodnik potem w słupek i tutaj moje pytanie, czy ktoś ma do sprzedania przedni zderzak(wersja po lifcie) lub zna osobę która ma cos takiego do sprzedania? z gory dziekuje |
Spróbuj u użytkownika futrzany ma dużo części do MSS |
_________________ Si vis pacem, para bellum. |
|
|
|
 |
paweldz
Nowy Forumowicz
Auto: MSS 19.DID
|
Wysłany: 04-02-2013, 17:49
|
|
|
znalazłem kolegę na allegro, dzięki za pomoc, ale dlaczego ten zderzak jest taki drogi?:) |
|
|
|
 |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 04-02-2013, 21:23
|
|
|
paweldz napisał/a: | znalazłem kolegę na allegro, dzięki za pomoc, ale dlaczego ten zderzak jest taki drogi?:) |
Pewnie dlatego, że nasze Space Starów niezbyt wiele wyprodukowano, a co za tym idzie jest mało używanych części, a z biegiem czasu będzie coraz mniej... |
_________________ Si vis pacem, para bellum. |
|
|
|
 |
|
|