Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Podforum UK&IRLANDIA
Autor Wiadomość
Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-01-2007, 03:24   Podforum UK&IRLANDIA

No to szukamy moderatora tego podforum. Pierwsze zagraniczne. Pierwsze dla "naszych" za granica.
Zgloszenia w tym watku.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 14-01-2007, 13:39   

Jezeli Hubert uznasz ze moge byc tutaj moderatorem to klepnij mnie tam i juz :wink:
Czasowo jestem jak najbardziej - chyba ze nie bede sie nadawal to szukajcie dalej Moderatora

skaja
[Usunięty]

Wysłany: 14-01-2007, 13:48   

no wiec jesli Hubeeert nie miałbys nic przeciwko to ja bardzo chetnie
czasu mam pod dostatkiem oczywiscie rano szkoła ale od 14 ,15 jestem do dyspozycji :mrgreen:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 22-01-2007, 11:11   

Czy ktorys z Was tu mieszka? ;-)

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 22-01-2007, 14:43   

Zaden z nas tutaj tj. w UK nie mieszka ( moge odpowiedziec za skaje , bo go znam :wink: )

skaja
[Usunięty]

Wysłany: 23-01-2007, 20:04   

Meteo napisał/a:
Zaden z nas tutaj tj. w UK nie mieszka ( moge odpowiedziec za skaje , bo go znam

prawda Meteo

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 25-01-2007, 12:28   

Jest kilka osób z UK, ale pojawiają się oni na forum sporadycznie.

mm3m
[Usunięty]

Wysłany: 28-01-2007, 20:13   

Ja tutaj z zasadzie mieszkam bo jestem z cala rodzinka i nie mam planow na powrot do kraju na najblizsze ok 10 lat, wiec mieszkam. Na moda sie nie nadaje bo moja wiedza na temat kompa sprowadza sie do pisania jak na maszynie i to wszystko. Wiecie jak to byly glina - ograniczony jestem.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 28-01-2007, 20:14   

mm3m, marudzisz ;-)

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

mm3m
[Usunięty]

Wysłany: 28-01-2007, 20:34   

Jak zwykle Wodzu. Szkoda ze Ty tak daleko mieszkasz, bo mozna by sie spot-kac.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 28-01-2007, 20:37   

Malo braklo - naprawde. Na e-bayu licytowalem Gala EA V6 z Manchesteru no ale gosc poszalal z cena minimalna i go nie sprzedal koniec koncow za tyle za ile ja go chcialem kupic.

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

mm3m
[Usunięty]

Wysłany: 28-01-2007, 20:45   

Ile chcial. Rozszyfruj EA itd. Rok produkcji, motor ?
Nara. Musze spadac pogadamy nastepnym razem.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 28-01-2007, 22:53   

Chcial ponad 4200 funtow - bo tyle byla najwyzsza oferta. Galant z 2002 roku.

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

TommiCrazy 
Forumowicz
VR-4 LIFE

Auto: UKOCHANE
Wysłany: 29-01-2007, 21:42   

hub, wstrzymaj sie i zwyklá v6, wstepnie niedlugim czasie umawiac sie bede z volandem na spotkanko, musi mi wypasc tylko wczesniej zaplanowany jakis weekendzik wolny, bede jechac sie znim spotkac by przekaonac sie czego warte jest vr4, mozna wtedy ustalic jakis konkretny spocik, bo chcemy spotkac sie w miescu gdzies posrodku meidzy naszymi miescowosciami w jakims malowniczym miejscu.

dzis stalem kolo vr4 czarnej kombi, w rzeczywistosci wyglada o niebo lepiej niz na zdieciach.
Outlander 2.0 PHEV 5HS

Pako82
[Usunięty]

Wysłany: 29-01-2007, 23:32   

ja od 2 lat mieszkam w irlandi i wracac raczej tez predko nie zamierzam chyba ze na wakacje swoim misiem!! moderatorem raczej moge byc z tym ze za bardzo nie wiem na czym ta praca polega! jak ktos wytlumaczy moge byc pozdrawiam

Odpowiedz do tematu