|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Badanie socjologiczne. |
Czy jeśli miałbyś/miałabyś możliwość podsłuchania tego, co mówią inni na Twój temat podczas Twojej nieobecności, to czy skorzystał/skorzystała byś z tej okazji? |
TAK |
|
82% |
[ 14 ] |
NIE |
|
17% |
[ 3 ] |
|
Głosowań: 17 |
Wszystkich Głosów: 17 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
pompec
Mitsumaniak misiu-maniak

Auto: EA5W Avance'02 tiptronic
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-03-2013, 23:33
|
|
|
logika tego zagadnienia jest na tyle skomplikowana, że można powiedzieć, iż ktoś kto chce wiedzieć co o nim mówią, może zarówno przejmować się tym co o nim mówią albo wręcz przeciwnie... przecież równie dobrze można powiedzieć: "to, że NIE chcę wiedzieć co kto o mnie myśli nie znaczy, że się przejmuję tym co o mnie myśli" i też pasuje... dlatego byłem tak ciekaw wyników... ja na przykład (przy dość dużym poczuciu własnej wartości) nie chciałbym wiedzieć co mówią o mnie za moimi plecami ponieważ obawiałbym się (żeby nie użyć sformułowania: bałbym się), nie tyle tego, że dowiem się o sobie przykrych rzeczy, a tego, że to czego bym się dowiedział mogłoby wpłynąć na moje stosunki z innymi... nie żyję w utopii i wiem, że nawet dobrzy znajomi mogą mówić o sobie różne rzeczy, bardziej lub mniej tożsame z prawdą... krótko mówiąc (jak mówi Jarek Kaczyński) wyznaję zasadę, że lepiej za dużo nie wiedzieć... |
_________________ Najlepsze miejsce na namiot jest zawsze trochę dalej...
 |
|
|
|
 |
Jackall
Mitsumaniak

Auto: EA5W, Actros 1841
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-03-2013, 23:38
|
|
|
Przepraszam ale muszę...
pompec napisał/a: | krótko mówiąc (jak mówi Jarek Kaczyński) wyznaję zasadę, że lepiej za dużo nie wiedzieć... | odnoszę wrażenie, że on wie wszystko i na każdy temat...
Ileż to razy słyszeliśmy, że on ma "pewne informacje" ale nie będzie o nich mówił!?! |
_________________ Prawo jazdy to nie dowód osobisty - nie każdy musi je posiadać;)
Renault Megane RXT 1.6 '99 - jest Myszki
Mitsubishi Galant 2.5 '98 - jest
Suzuki Swift 1.3 GS mk3 '94 - był
Opel Omega A 2.0 GL '91 - był
Fiat 125p 1.5C ' 86 - był NAJLEPSIEJSZY
Nie ma ciemnej strony księżyca, w rzeczywistości jest cały ciemny
 |
|
|
|
 |
|